1. Toekomst van Destiny 2 wordt op 9 juni getoond

Toekomst van Destiny 2 wordt op 9 juni getoond

Mogelijke onthulling van het ras achter de piramideschepen?

Bungie toont "de toekomst van Destiny 2" op 9 juni, zo heeft het bedrijf op social media gemeld.

Het bericht toont daarnaast een teaser trailer met daarin The Drifter. Ook het lijkt erop dat een schip richting Jupiter's maan Europa afreist. Verder is de datum 9 juni te zien, en de tijd 9:00 uur PT, wat omgerekend 18:00 uur Nederlandse tijd is. Dan wordt de nieuwe content voor Destiny 2 hoogstwaarschijnlijk onthuld.

Vorige week verscheen er al een audioclip van de nieuwe content op Twitter. Fans speculeren dat de content om een nieuw ras draait, namelijk die achter de piramideschepen uit de Destiny-franchise zitten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ben benieuwd kijken of ze mij nog kunnen overtuigen terug te keren. Destiny 2 sinds de release meer dan 1000 uur in gestopt en paar maanden geleden was ik er eigenlijk helemaal klaar mee.
 • @DefenseForceNL
  Ik speel juist sinds afgelopen seizoen weer. Ondanks dat het een waardeloos seizoen is/was heb ik me toch vermaakt.

  De teaser ziet er wel tof uit. Ik ben echt benieuwd wat de nieuwe uitbreiding gaat laten zien aangezien ze gezegd hebben dat ze ik deze uitbreiding de plannen van Destiny 3 gaan stoppen.
 • @blue_blade_3

  Ja ik hoop vooral nu eens echt waard voor je geld te krijgen. Vond ik de laatste paar keren niet echt het geval.
 • @DefenseForceNL
  Er moeten meer dungeons komen vind ik. Die zijn tof en kan je ook met eventueel 2 man doen.
 • Ik heb de game op launch een paar maanden gespeeld vond het leuk tot dat ik alles al unlocked had en hoefde de raid niet eens ervoor te spelen al vond ik de raids nooit zo mijn ding meer plezier in de nightfalls gehad. Speel nu zo af en toe de gratis versie op de one x.

  Ben zelf meer benieuwd naar Destiny 3 dat moet hem toch echt gaan worden anders is het over en uit…

  Edit: oh en haal alsjeblieft de prison of elders terug zoveel plezier aan beleeft nooit begrepen dat ze daar mee gestopt waren.
 • @masters007

  Ik verwacht eigenlijk geen Destiny 3 nu ze aangegeven hebben dat Destiny 2 ook speelbaar/ondersteund gaat worden op PS5, Xdoos Series X. Of zou het een trucje zijn om nu nog de laatste mensen Destiny 2 te laten kopen omdat deze toch verder speelbaar/ondersteund blijft op de volgende generatie…. Mmmhh, food for thought.
 • @gertjun
  Ik dacht gelezen te hebben dat er helemaal geen destiny 3 komt?

  Ik hoop dat als destiny 2 verder wordt opgepakt voor de nieuwe gen dat de laadtijden veel sneller worden. Dat vind ik oprecht het meest irritante aan de game.
 • @blue_blade_3

  Bungie zelf heeft dit niet bevestiged en Bungie kenende doen ze dat wel als dat zo is.

  Die laadtijden waren enorm lang idd. moet zegen dat ik op de one x weinig last van de laadtijden heb.
 • @masters007
  Als je de TWAB’s volgt de laatste tijd en de Vidocs van de shadowkeep ontwikkeling had je kunnen zien dat ze praten over year 4,5,6, etc. Er is inderdaad officieel niks bevestigd, maar het lijkt er ook op dat ze gewoon een bepaalde base game steeds blijven uitbreiden ipv een sequel maken. In de laatste video’s staat ook geen destiny 2 logo meer maar gewoon destiny. Wellicht gaan ze het gewoon destiny noemen en elk jaar een uitbreiding met 3 opeen volgende seizoenen. Het heeft er alle schijn van vind ik.
 • @gertjun

  Destiny 3 gaat er wel komen en dat er een next gen upgrade komt is de eerste zet maar ik verwacht hem wel pas in 2022. Enige kink in de kabel kan het geld zijn maar dat zie ik wel goed komen.
 • @masters007
  Waar baseer jij het op dat er een destiny 3 komt dan? Eigenlijk was het al vreemd dat er een destiny 2 kwam want het idee was dat destiny een meerjaren plan kreeg.
 • @blue_blade_3

  Ik denk dat destiny 2 alleen niet genoeg zal zijn om fans binnenboord te houden en dat een nieuwe engine de game alleen maar goed zal doen en zie een upgrade op destiny 2 geen wonderen verichten.

  Laadtijden zullen beter zijn
  Graphics zullen ietsje beter zijn maar niet zoveel.
  Qua content kunnen ze iets meer maar verwacht geen grote veranderingen.

  Mischien gaan ze het ook gewoon destiny noemen en dan jaren onderhouden.

  Ik zou bijvoorbeeld grotere planeten willen zien waar meer leven in zit dat is nu mogelijk met de next gen.

  En het hele orbit systheem mag ook wel aangepakt worden.

  De vijanden mogen nog gekker wat mij betreft.

  Zo kan ik nog wel even door gaan. Kortom een destiny op een nieuwe engine dat is wat ik verwacht kan mij niet voorstellen dat Bungie D2 nog 5 jaar gaat ondersteunen…
 • Volgens mij komt er voorlopig geen destiny 3 maar een 4e jaar eerst nog van d2

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren