1. Nieuwe content voor Final Fantasy 7 Remake wordt dit weekend onthuld

Nieuwe content voor Final Fantasy 7 Remake wordt dit weekend onthuld

Zou er een PlayStation 5-update verschijnen?

Dit weekend onthult Square Enix nieuwe content voor de PlayStation 4-game Final Fantasy 7 Remake.

Dat heeft Motomu Toriyama van Square Enix op Twitter bevestigd. Op 13 februari wordt het Orchestra World Tour-concert live uitgezonden op internet, en tijdens dit concert wordt de nieuwe content onthuld. Om wat voor content het gaat, is niet bekend. 

Er gaan al geruime tijd geruchten over een PlayStation 5-update voor de game waardoor het spel er mooier uitziet en beter draait op de nieuwe spelcomputer. Vorige maand meldde een gerenommeerd bezoeker van gameforum ResetEra al dat de update in februari aangekondigd zou worden. Life is Strange 3 zou volgens hem ook binnenkort worden onthuld.

Final Fantasy 7 Remake verscheen vorig jaar voor PlayStation 4 en is een remake van het eerste gedeelte van de klassieke rpg van Square Enix. Wanneer de vervolgdelen uitkomen, is nog niet bekend.

Final Fantasy 7 Remake

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Een PS5 update voor deze ultra top game zou mooi zijn.
  • Exclusiviteit zit er ook bijna op als ik het goed heb, misschien horen we daar iets over.

    Verder hoop ik voor de fans eerder dat ze eens duidelijkheid scheppen over hoe het vervolg wordt aangepakt. Dit project is nogal vaag en zal nog wel enorm lang duren. Next gen patch is in mijn ogen minder van belang. De game ziet er bij vlagen al prachtig uit (weet niet wat de framerate is?), al moeten er nog wel wat textures worden gefixt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren