1. Nieuwe Cyberpunk 2077-screens en art work vrijgegeven

Nieuwe Cyberpunk 2077-screens en art work vrijgegeven

Tijdens een interview op Gamescom heeft CD Projekt Red vier nieuwe screenshots en concept art vrijgegeven van Cyberpunk 2077. Verder werd er weinig nieuws gemeld, behalve dat de build die de pers mag zien tijdens de beurs, anders is dan die van E3.

Ook blijft een releasedatum van de game nog uit en wil CD Projekt Red liever ook niets vertellen over het verhaal. Wanneer het grote publiek de demo mag aanschouwen wilde de ontwikkelaar ook niet zeggen, maar gaf wel aan dat het team niets liever wil dan de game aan de hele wereld showen.

Check hieronder de screens en het artwork en kijk hier het interview terug.

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Ik wil gameplay zien. Waarom mag ik geen gameplay zien.
  • @Meta_coola

    Wat journalisten zagen op de E3 was pre-alpha. Als het publiek die beelden zien, dan gaat heel het internet los over bugs e.d. Dat willen ze voorkomen.
  • Ik denk dat deze game niet meer voor de huidige consoles gaat verschijnen. Dit ziet er echt uit als next level. Vind ik ook niet erg eigenlijk……laten ze er maar iets heel moois van maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren