1. Nieuwe Darksiders-game gelekt via E3 Coliseum

Nieuwe Darksiders-game gelekt via E3 Coliseum

Nog niet bevestigd door uitgever

Zeer waarschijnlijk wordt er een nieuwe Darksider-titel aangekondigd tijdens E3 2019. De game 'slaat een nieuwe weg in.'

Of het technisch gezien een lek is, is lastig te zeggen. De aankondiging van de game wordt namelijk niet bevestigd door THQ Nordic, de ontwikkelaar, maar staat wel in het schema van het E3 Coliseum-panel. Dit panel is gericht op “een discussie over het ontstaan van de Darksiders-wereld, het creëren ervan en het behouden van een actie-avonturengame. Dit panel zal een gloednieuwe Darksiders-game onthullen die de franchise een nieuwe kant op stuurt”, leest de omschrijving van het panel.

darksiders

De laatste game uit de serie, Darksiders 3, werd afgelopen jaar uitgebracht voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Wes zei erover in zijn review “De postapocalyptische wereld, de constante strijd tussen engelen en demonen, de heavy metal-stijl van tekenaar Joe Madureira, het intrigerende verhaal, de vier Ruiters van de Apocalyps en de gameplay (een mix tussen Zelda en God of War) maakten van de eerste Darksiders een verrassende hit.” Nieuwsgierig? Check dan even de review hier.

Het was eerder nog onzeker of de Darksiders-serie überhaupt voortgezet zou worden, omdat, de studio achter de game, Vigil Games, sloot. In eerste instantie leek het erop dat niemand de Darksiders-titel over ging kopen. Uiteindelijk heeft Gunfire Games de ontwikkeling van de derde game uit de serie op zich genomen.

Zoals eerder genoemd hebben de ontwikkelaar en uitgever, THQ Nordic, nog niks bevestigd. Eerder deze week lekte Red Faction Evolution, mogelijk een andere aankomende THQ Nordic-game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren