1. Nieuwe series en updates onthuld voor Disney+

Nieuwe series en updates onthuld voor Disney+

Nieuwe Star Wars- en Loki-series bevestigd

De nieuwe streamingdienst van Disney gaat Disney+ heten. De streamingdienst van Disney moet eind 2019 live gaan voor in de VS. Het plan is om voor Disney+ onder andere eigen series te maken als een origine-serie voor Star Wars: Rogue One, een Star Wars-serie: The Mandalorian en verschillende Marvel-series als Loki. Disney+ gaat volgens Disney CEO Bob Iger nu de topprioriteit worden van het bedrijf.

Disney+ gaat voorlopig alleen beschikbaar worden voor de Verenigde Staten, maar wordt uiteindelijk ook voor Europa beschikbaar. Disney+ gaat zich volledig focussen op content voor merken van Disney zelf zoals, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic.

Star Wars

Onlangs werd bekend dat een nieuwe Star Wars-serie genaamd, The Mandalorian, die geregisseerd gaat worden door Jon Favreau, in productie is voor Disney+. Nu heeft Bob Iger nog een Star Wars-serie aangekondigd. Deze nieuwe serie gaat een voorloper worden van de film Rogue One : A Star Wars Story en focust zich op Cassian Andor. In de serie wordt de hoofdrol wederom vertolkt door acteur Diego Luna die ook de rol op zich nam in de film. Luna sprak over hoe bijzonder het voor hem is om terug te keren in het Star Wars-universum. 'Door deze nieuwe serie, krijgen we de kans om meer te ontdekken over de personages,' zegt Luna. De nieuwe Star Wars-serie krijgt een spionage-thema waar gevaarlijke missies nodig zijn om de planeten te redden van The Empire. De serie gaat volgend jaar in productie. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Marvel

Niet alleen komen er nieuwe Star Wars-series voor Disney+, maar ook het gerucht dat er Marvel-serie over het personage Loki komt is bevestigd door Bob Iger en Disney. De nieuwe Loki-serie is in ontwikkeling vertelde Iger. Tevens wordt door Disney zelf gezegd dat Tom Hiddleston de rol van Loki uit de Marvel-films op zich gaat nemen. Wanneer de serie op Disney+ gaat verschijnen is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Prima! Ik kan mn TV abonnement wel opzeggen straks.
  • @casartelli
    Lijkt me ook best interessant deze dienst, wel afhankelijk van de kosten natuurlijk. Netflix wordt in mijn ogen ook steeds minder. The Flash loopt bijvoorbeeld niet eens bij, terwijl dat vorig jaar wel was. Alleen series als Better Call Saul en Daredevil vind ik Netflix waard.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren