1. Nieuwe Detective Pikachu en Pokémon Home voor Switch aangekondigd

Nieuwe Detective Pikachu en Pokémon Home voor Switch aangekondigd

Genoeg Pokémon voor iedereen

Er komen een nieuwe Detective Pikachu en een cloudservice genaamd Pokémon Home naar Switch, zo werd op de Pokémon Press Conference vannacht aangekondigd.

Vooralsnog is er alleen een Detective Pikachu voor de 3DS verkrijgbaar. De Switch-game moet dit verhaal opvolgen en enkele vragen uit de eerste game beantwoorden. Op dit moment draait er ook een film gebaseerd op Detective Pikachu in de bioscoop. Meer details, waaronder een releasedatum, zijn er nog niet.

Tijdens de presentatie afgelopen nacht werd ook een cloudservice genaamd Pokémon Home aangekondigd voor Switch en mobiel. Met deze service kunnen spelers met elkaar in contact komen via de Switch, 3DS, iOS en Android en pokémon uitwisselen tussen verschillende games en elkaar. Dit kan ook via het internet met een smartphone.

Hoewel er nog weinig details zijn, wordt Pokémon Home begin 2020 verwacht. Tot nu toe is men van plan de Pokémon Let's Go!-games en de aankomende Pokémon Sword en Shield te ondersteunen met Home. Ook Pokémon Go wordt ondersteund.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Pokémon Home lijkt me ideaal. Dan kan ik eindelijk de shinies van Lets Go overzetten naar "core" games. Ik ben wel benieuwd hoe ze dat gaan doen met de abilities. In lets Go hebben ze die natuurlijk niet, maar ik kan me niet voorstellen dat ze bij Pokémon Sword and Shield dezelfde keuze zullen maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren