1. Nieuwe dlc-features bekend voor Fallout 76

Nieuwe dlc-features bekend voor Fallout 76

Nieuwe Vaults, missies en evenementen

Op de website van Bethesda werd de nieuwe dlc-content voor Fallout 76 bekendgemaakt. De dlc-content wordt later na lancering gratis uitgebracht voor spelers van Fallout 76. Hiervoor zijn onder andere evenementen, missies en nieuwe Vaults aangekondigd.

Bethesda bedankte als eerste de spelers die de bètaversie van Fallout 76 hebben gespeeld. De optimalisatie van de game had niet gekund zonder de vele feedback. Over de dlc-content liet Bethesda weten dat er een zogenoemd faction based PvP-systeem wordt geïmplementeerd in Fallout 76. In de bèta werd nog gebruik gemaakt van een simplistisch PvP-systeem, waarbij een speler een andere speler alleen kon uitdagen door op hem te schieten. De speler die in leven bleef kreeg een paar voorwerpen en valuta van de andere speler.

Ook worden naast deze functies nieuwe missies, evenementen en Vaults uitgebracht. In een Tweet meldde Pete Hines dat spelers eerder behaalde trophies en achievements opnieuw moeten behalen.

Fallout 76

Fallout 76 verschijnt op 14 november voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • skip (met caps) wacht wel tot fallout 5 ofzo. of nieuwe The Elder Scrolls
  • @Darkempire doe jezelf een plezier en probeer hem eens bij een vriend ofzo en oordeel dan zelf. Ik heb beta gespeeld en kan niet wachten tot morgen.
  • @BrutalRage gameplay beelden van anderen gezien en 9p sommige vlakken zag het er lelijker uit dan Fallout 4. Daarnaast zag ik geen ik geen human NPC waar je interactie mee kon doen. Optimalisatie was ook wel nodig.

    Dit is echt een game die pas echt goed wordt wanneer die al een jaar lang uit is en updates heeft ontvangen. Feedback van players zullen de game op paar vlakken verbeteren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren