1. Makers Life is Strange stellen nieuwe game Twin Mirror uit

Makers Life is Strange stellen nieuwe game Twin Mirror uit

Op pc een jaar exclusief voor de Epic Games Store

De nieuwe game van Life is Strange-studio Dontnod, Twin Mirror, is uitgesteld van dit jaar naar 2020.

Wanneer de game volgend jaar precies komt is nog niet bekend. Dontnod heeft tevens een deal gesloten met Epic, waardoor de game op pc een jaar exclusief op de Epic Games Store verkrijgbaar is. Het spel komt daarnaast op PlayStation 4 en Xbox One uit.

In Twin Mirror speelt de speler als Sam, een man die terugkeert naar zijn geboortestad in West Virginia om de begrafenis bij te wonen van zijn beste vriend. Tijdens zijn avontuur wordt Sam constant gevolgd door zijn alter ego die, een meer irritante en betweterige versie van zichzelf.

De dag na de begrafenis wordt Sam wakker in zijn hotelkamer waar hij een grote bloedvlek vindt op zijn shirt. Sam kan zelf niets meer herinneren van wat er die avond ervoor gebeurd is en moet samen met zijn alter ego achter de waarheid komen van wat er zich die avond heeft voorgedaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren