1. Nieuwe Dragon Ball Z: Kakarot-beelden onthuld

Nieuwe Dragon Ball Z: Kakarot-beelden onthuld

Goku vecht met Raditz

Bandai Namco heeft een nieuwe teaser vrijgegeven van Dragon Ball Z: Kakarot.

In de korte video is een gevecht te zien tussen Goku (Kakarot) en Raditz. Dit is één van de eerste gevechten uit de animatieserie en krijgt aandacht in het aankomende Dragonball Z-spel. Kakarot is een open wereld spel dat zich afspeelt in het universum van Dragonball Z. Er zijn talloze missies te spelen in het nieuwe spel van de populaire manga die de speler contant bezig houdt.

Dragon Ball Z: Kakarot volgt het verhaal van Goku, de hoofdpersoon van vrijwel alle Dragonball-series. Het spel bevat voornamelijk content uit de Dragonball Z-serie, er zijn echter een hoop elementen van andere series te bewonderen in de nieuwe titel uit de Dragonball Z -reeks. In een tweet van Bandai Namco werd ook aangegeven dat er nieuwe achtergrondverhalen worden geïntroduceerd in Dragon Ball Z: Kakarot.

Ontwikkelaar CyberConnect 2 heeft zich in het verleden bezig gehouden met Naruto-spellen en zijn dus geen vreemde in het genre van Dragonball Z. Eerder werd al een aankondigingstrailer vrijgegeven van het opkomende project van CyberConnect 2.

Dragon Ball Z: Kakarot verschijnt begin 2020 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

 • Ik ben zo hyped voor deze game eindelijk na 27 jaar weer een volwaardige Dragon Ball rpg.
 • @Meta_coola Ik ook! kan echt niet wachten. Echt lang geleden dat ik op deze manier naar een Dragon Ball-spel heb uit gekeken.
 • @CodyvandenBogert

  Ik ben altijd wel lichtelijk hyped voor een Dragon Ball game, maar het is elke keer een fighting game terwijl Dragon Ball zich zo goed leent voor een RPG. En als ik eerlijk mag zijn heeft is Hyper Dimension tot nu toe nog steeds de beste fighting game uit de Dragon Ball reeks (gevolgd door Dragon Ball Budokai Tenkaichi 3 en raging blast 2)

  Maar eindelijk komt er nu weer een rpg van Dragon Ball hopelijk gaat die zo goed zijn dat hij Legend of the Super Saiyan van de troon stoot (want die game is tot op heden de beste Dragon Ball game ooit imho)
 • Xenoverse 2 battle mechanics zijn duidelijk aanwezig hier
 • Goty 2019 4 sure.
 • @CyberFl

  Correctie GotY 2020 ;)

  Maar als de game echt goed gaat zijn dan kan het voor mij persoonlijk wel een GotY contender worden.
 • Nu het een RPG is ga ik deze game zeker halen. Nog nooit Dragon Ball Z gezien dus voor mij zal het verhaal nieuw zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren