1. Nieuwe duplicatie-glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons

Nieuwe duplicatie-glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons

Fanmade Animal Crossing-direct

Er is een nieuwe duplicatie-glicht ontdekt in Animal Crossing: New Horizons. Verschillende spelers vonden de glitch en deelden het op social media.

De glitch is iets gecompliceerder dan de eerdere duplicatie-glitch die in maart door Nintendo gerepareerd is. De glitch werkt alleen bij voorwerpen die een grote van 2x1 hebben.

Spelers hebben naast het voorwerp dat ze willen kopiëren ook twee tafels nodig, een kleine en één grote. De grote tafel moet in het midden van de kamer staan en het voorwerp moet op de kleine tafel staan. De speler moet dan de huisinrichtingmodus opstarten en dan de kleine tafel met het voorwerp over de grote tafel tillen zonder het om te draaien. Doen ze dit drie keer en verlaten ze dan het huis om vervolgens weer binnen te komen, dan moet het voorwerp als het goed is gekopieerd zijn.

Een video met uitleg over hoe deze glitch in zijn werking gaat is hieronder te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is een groot success. In minder dan een maand heeft de game het record verbroken voor de bestverkochte digitale-game en fans van de game maken veel content rond en over deze game. Zo heeft een fan bijvoorbeeld een programma uitgebracht, waar spelers op hun computer het eiland alvast kunnen inrichten voordat ze aan de slag gaan met terraformen. Het programma heet Island Planner en is gratis te gebruiken. Verder is er onlangs een fanmade Animal Crossing Direct verschenen. Deze video geeft weer wat de fans die het gemaakt hebben welke content zij graag nog in de game willen hebben. De ‘Direct’ is hier te bekijken.

Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Straks even misbruiken

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren