1. Nieuwe EVE Online spin-off-shooter aangekondigd

Nieuwe EVE Online spin-off-shooter aangekondigd

Project Nova gecanceld

Vorige week maakte ontwikkelaar CCP bekend dat Project Nova (een shooter-game die zich bevindt in het EVE Online universum) niet uit gaat komen. Nu heeft het bedrijf een andere spin-off- game aangekondigd.

Dit is de derde poging van CCP om een shooter-game van EVE te maken. Eerst was er het project PS3 FPS Dust 514. CCP cancelde dat spel in 2016. Vervolgens wilde de ontwikkelaar met Project Nova komen, maar ook die is gecanceld. De reden dat Project Nova is stil gelegd is dat de ontwikkelaar de gameplay niet aan de verwachtingen vond voldoen. De nieuwe EVE-shooter heeft nog geen naam en wordt een andere game dan Project Nova.

Eve Online

De focus in de nieuwe game wordt in ieder geval meer gelegd op multiplayer. De game wordt dit keer ontwikkeld in London in plaats van IJsland waar Project Nova ook in ontwikkeling was. Meer informatie over deze nieuwe spin-off-game is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren