1. Nieuwe Fallout 76-trailer toont gameplaybeelden

Nieuwe Fallout 76-trailer toont gameplaybeelden

Welkom in West Virginia!

Bethesda heeft een trailer van Fallout 76 vrijgegeven waarin de speler voor het eerst de Vault verlaat, gebieden verkent en vreemde monsters tegen het lijf loopt.

De beelden zijn grotendeels al getoond tijdens de presentatie op E3, maar nu is het allemaal bij elkaar gezet in een trailer. Ook is er een nieuwe scène, waarin een personage Vault 76 verlaat.

De monsters in de trailer zijn wezens die niet eerder in Fallout-delen voorkwamen en sommige zijn gebaseerd op volksverhalen uit West Virginia, het gebied waar de game zich ook afspeelt. Zo is er een beest gebaseerd op het volksverhaal van het Grafton monster. Daarnaast is nog een beest te zien dat wat weg heeft van Gollum en een kikker met iets te veel ogen.

Fallout 76 is vanaf 14 november te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Fans die het spel pre-orderen krijgen een bèta-code. Wanneer de bèta van start gaat is nog onbekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

 • Wat zou ik toch ontzettend veel zin hebben gehad in een offline singleplayer fallout met deze grootte en graphics.
 • @shinigami2
  100x dit inderdaad.

  Deze trailer laat trouwens werkelijk niets nieuws zien in vergelijking met de beelden van Bethesda's persconferentie.
 • @shinigami2

  Ze werken aan dedicated servers voor de game.
  Daarbij is dit een spin-off voornamelijk gemaakt door BGS Austin, voorheen Battlecry Studios, een studio met een online focus en ervaring in het maken van MMOs.
  Starfield komt eraan, en later ook TES6. Games met een singleplayer focus. Gewoon effe wachten, BGS (Maryland) is eenmaal één van de studio's waarvan je standaard een leuke game kan van verwachten.
  Net als studio's als Rockstar en Naughty Dog, om maar andere voorbeelden te noemen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren