1. Shadowbringers is de nieuwe uitbreiding voor Final Fantasy 14

Shadowbringers is de nieuwe uitbreiding voor Final Fantasy 14

Verschijnt in de zomer van 2019

Final Fantasy 14 krijgt een nieuwe uitbreiding in de vorm van Shadowbringers. Dat kondigde Square Enix dit weekend aan tijdens het FF14-fan evenement.

In de uitbreiding neemt het hoofdpersonage van spelers het eindelijk op tegen de Garlean Empire. Daarbij zouden spelers "warriors of darkness" worden. Spelers kunnen via het nieuwe Trust-systeem samen met bekende NPCs vechten, er is een New Game+-optie om de hoofdverhaallijnen opnieuw te spelen en spelers kunnen via het World Visit System naar andere servers binnen hetzelfde datacentrum reizen om zo met nog meer spelers contact te hebben.

Nog ver voor de lancering van Shadowbringers komt via update 4.5 de job Blue Mage naar de game. Er komt ook specifieke content voor de job, waaronder de mogelijkheid om monster-acties te leren. Blue Mage heeft een levelcap van 50, maar in de toekomst wordt dit nog hoger.

Shadowbringers moet ergens in de zomer van 2019 verschijnen op pc en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Lekker hoor ! Blijf dit spel voorlopig wel spelen ! Enige jammere is dat ze de EU data center in 2 gaan hakken en weet alleen niet of dat een goed idee is. Nu is het soms al een Hell met Que times en PVP word met deze zet gelijk vermoord.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren