1. De Benelux en Frankrijk zijn nu extra gedetailleerd in Microsoft Flight Simulator

De Benelux en Frankrijk zijn nu extra gedetailleerd in Microsoft Flight Simulator

Meer details voor de West-Europese landen

Dankzij een nieuwe update voor Microsoft Flight Simulator ogen Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk veel gedetailleerder dan voorheen.

World Update 4 voegt allerlei details toe aan de virtuele versies van bovengenoemde landen, zowel op de grond als in het luchtruim. Zo zijn drie vliegvelden met de hand vormgegeven (waaronder Rotterdam), zijn de steden Amsterdam en Parijs met 3D-fotografie opgebouwd en hebben meer dan honderd vliegvelden in de landen verbeterde graphics gekregen. 

Ook zijn meer dan honderd beroemde gebouwen in de landen toegevoegd aan de map. Daardoor zijn er allerlei bruggen, paleizen, dammen, windmolens, stadions en musea te zien. Ook zijn er twee nieuwe activiteiten toegevoegd: een uitdaging om correct te landen op La Salette en een reis over de Pyreneeën en de Alpen.

De update kan door alle spelers gratis binnengehaald worden. Microsoft Flight Simulator is beschikbaar op Steam, Windows 10 en Game Pass voor pc. In de zomer moet het spel ook naar Xbox Series X en S komen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren