1. Nieuwe Fortnite-map was al weken te bewonderen

Nieuwe Fortnite-map was al weken te bewonderen

Alleen niemand geloofde het

Enorm veel mensen keken deze week naar een zwart gat en vroegen zich af of Fortnite echt ging verdwijnen. Achteraf bleek een afbeelding van de nieuwe map allang gelekt te zijn, maar niemand geloofde het.

Fortnite Chapter 2 is inmiddels in volle gang en miljoenen spelers zijn weer op jacht naar een Victory Royale. Tot opluchting van velen, want een hele boel kinderen waren bang dat het einde van de immens populaire battle royale-game was aangebroken. Natuurlijk is dit nooit het geval geweest, sterker nog, de nieuwe battle royale-map was al weken te aanschouwen.

Fortnite

In september verscheen op Reddit deze afbeelding van een nieuwe Fortnite-map. Volgens de gebruiker die de post plaatste, ontving hij deze afbeelding van een vriend die bij Epic in dienst was. In de gelekte afbeelding zien we alle locaties die nu terug te vinden zijn in de huidige battle royale-map. Daarnaast zien we de lijn van de Battle Bus en een landingscursor, maar volgens Reddit-gebruikers was dit gephotoshopt en dus nep. Achteraf blijkt dat de afbeelding helemaal niet nep is, maar een screenshot is uit een super geheime Fortnite-testserver. Veel Fortnite-fans beschouwen de gelekte afbeelding nu als een Fortnite-kunstvoorwerp.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Wat een bijzonder taalgebruik altijd bij IG, bijvoorbeeld: bewonderen, onthullen en aanschouwen. Een onthulling is daarnaast iets anders dan een bekendmaking, maar op deze website wordt het altijd zo gebruikt.

    Niets verder tegen Cody, die neemt het taalgebruik gewon over, want dit is al jaren zo.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren