1. Wederom foto’s van Super Nintendo World gelekt

Wederom foto’s van Super Nintendo World gelekt

Mario's vlag staat klaar!

Twitter-gebruiker L.C.A.Studios deelt een aantal foto’s van Super Nintendo World in Osaka, het nieuwe gedeelte van het park is zichtbaar vanaf de Harry Potter-regio.

Eerder deze maand heeft dezelfde Twitter-gebruiker ook al foto’s gedeeld van het Nintendo-gedeelte in het park in Osaka. Wederom gebruikt hij Twitter om foto’s te delen van het park. Op de foto’s is goed te zien hoe alles in de stijgers staat en zien wij ook de bekende toren en vlag van de Mario- games.

Het is de bedoeling dat de eerste versie van het park in Japan in de lente van 2020 opent. De eerste fase van het park heeft twee attracties; Super Mario Kart en een attractie genaamd Yoshi’s Adventures. Zelf gaf de CEO geen details over de attracties, maar er wordt momenteel verondersteld dat de Yoshi-attractie een zogenoemde omnimover-attractie moet worden waarin bezoekers in Yoshi-gevormde zitplaatsen worden vervoerd door een bepaald gedeelte van het park.

Verder komt er ook een interactief onderdeel in het park door middel van magnetische armbanden, met deze armbanden kunnen punten verdiend worden door bijvoorbeeld spellen te spelen in het park of attracties te bezoeken. Deze punten kunnen gelinkt worden aan een Nintendo-console waardoor de gebruiker deze punten kan opsparen. Waar deze punten gebruikt voor gaan worden, is nog niet duidelijk.

Super Nintendo World opent in de lente van 2020 in Osaka, maar voor de parken in de Verenigde Staten en Singapore is nog niet bekend wanneer deze gaan openen. Waarschijnlijk gaat het Osaka-park in de lente open om nog op tijd te zijn voor de Olympische Spelen die in Tokio worden gehouden in 2020.

Bekijk hieronder alle foto’s die gelekt zijn .

Super Nintendo World
Super Nintendo World
Super Nintendo World
Super Nintendo World
Super Nintendo World

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • 2020 wordt het jaar van de Japanners.
  • Ga je er naartoe Piet en Carpaccio?
  • Foto's zijn NIET gelekt maar genomen vanuit het naastgelegen gethematiseerde Hosmead (Wizarding World of Harry Potter) gedeelte. Iedereen mag daar foto's nemen.

    Het begint er goed uit te zien.
  • Zou daar best heen willen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren