1. Nieuwe Game Plus-modus voor Spider-Man

Nieuwe Game Plus-modus voor Spider-Man

Na paar dagen release al nieuwe update

Insomniac Games heeft in een reactie op Twitter bevestigd dat er een New Game Plus-modus komt voor de nieuwe Spider-Man-game. Dit komt als een verrassing voor spelers aangezien het spel pas vijf dagen geleden is uitgekomen.

De update is zijn laatste fase van productie. Met de New Game Plus-modus wordt het spel uitdagender voor de speler. Bij de nieuwe modus van God of War waren er nieuwe wapens beschikbaar aan het begin van het spel die anders pas aan het einde gebruikt konden worden. Ook werden vijanden moeilijker om te verslaan. Wat Spider-Man gaat bieden is nog niet zeker, dit geldt ook voor een officiële releasedatum van de update.

SpiderMan

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Het lijkt nu wel officieel een ding te worden om nieuwsberichten te zien van games die iets doodnormaals aanbieden als newgame plus. Wellicht een goede tactiek van de uitgever om dit dus niet bij release te doen want schijnbaar is het belangrijk genoeg om er een persmomentje uit te kunnen peuren.
 • @xevulutionx
  Ik vind Spider-Man een hele toffe game, maar dit soort zaken vind ik inderdaad altijd een beetje raar. Ook dat gedoe met de DLC bevalt me niet. Ik heb tijdens het spelen (zonder spoilers te noemen) namelijk wel echt het idee dat deze uit de game zijn gehaald
 • @blue_blade_3
  Ik vind Spider-Man ook supervet hoor en zal m ook zeker dit jaar nog kopen. De gameplay beelden zeker op de pro zagen er prachtig uit. Maar ik heb in de afgelopen weken erg vaak over newgame plus gelezen in een nieuwsbericht. Ik dacht dat That mr awesome er voor mij al over was begonnen toen het bij een van de vorige titels als nieuws werd gebracht zoals God of War en Far Cry 5.

  Hoe bevalt de game je en heb je m al uitgespeeld?
 • @xevulutionx
  Ik vind het een hele toffe game. Ik kreeg soms oprecht het gevoel dat je een film aan het spelen was en in was ook echt benieuwd wat er verder nog ging gebeuren. Zoals de recensie hier op IG ook aangeeft; je hebt echt het gevoel in een coming te spelen. Ondanks dat ik de laatste jaren meer van online multiplayer games ben.
 • @blue_blade_3
  Ik denk dat ze eerder een paar deurtjes open hebben gezet voor de DLC en niet delen van het spel eruit hebben gehaald om als DLC te vekopen. Die indruk kreeg ik tenminste maar misschien heb je gelijk.
  Ik geniet wel van dit spel. Ik had hem zondag rond en ben gelijk opnieuw begonnen.
 • @Fodder_man
  Het spel is ook echt geweldig. Ik heb net de story uitgespeeld en ik vond het verhaal heel goed weggezet. Het is zelfs beter dan de meeste Marvel films.

  Ik heb ook niet het gevoel dat de DLC echt uit het verhaal zijn gehaald, maar het had er waarschijnlijk wel gewoon in kunnen zitten. Het enige minpunt dat ik me kan bedenken is dat de game toch best kort is.

  Maarja, als ik eenmaal geniet van een game is het altijd te kort voor me
 • @blue_blade_3
  Ik vond het verhaal ook erg goed gedaan ja. Kan niks spoileren maar ik vind dat ze op een interessante manier de geschiedenis van de personages herschreven hebben. Zeker de band tussen peter en zijn mentor (meer kan ik echt niet zeggen). Ook de beweegredenen van de bad guys gaan dieper dan "ik ben slecht dus ik doe slechte dingen". Niet zo zwart-wit als in de (oudere) comics die ik gelezen heb.
  Dat allemaal plus na elk gevecht rondkijken waar ik mijn vijanden geplakt heb maakt mij blij.
 • @xevulutionx

  Dit zei ik een paar weken terug ook al toen God of War het met veel bombarie aankondigde… Lijkt idd de nieuwste onzinnige trend.
 • @That Mr Awesome en de rest: Snap jullie punt wel, maar in dit geval wordt het echter niet met heel veel bombarie aangekondigd. Iemand op Twitter stelt een vraag erover en zij geven alleen aan dat ze er nu mee aan het werk zijn… Dat daar dan nu een heel item van gemaakt wordt is een andere discussie. Verder vind ik een NG+ modus altijd wel nice. Wanneer ik een game heel tof vind, dan maak ik daar meestal wel gebruik van!
 • Heel blij mee !
 • Ben benieuwd, misschien dat ik het een keer ga spelen.
  Voorlopig nog niet, heb het nu net het verhaal af en heb andere games op de prioriteit gezet + mijn studie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren