1. Nieuwe gameplay-beelden Blair Witch

Nieuwe gameplay-beelden Blair Witch

Je staat er niet alleen voor!

Game Informer heeft een video naar buiten gebracht met nieuwe gameplay-beelden van Blair Witch.

Het verhaal speelt zich af in het universum van de populaire horrorfilm: The Blair Witch Project. De speler gaat opzoek naar een jongen die vermist is geraakt in de Black Hills-bossen.

blair witch

De nieuwe gameplay-video duurt ruim tien minuten en toont de beangstigende wereld waar het spel zich in afspeelt. Gelukkig sta je er niet alleen voor in het spel, uit de video blijkt dat je het avontuur gezamenlijk te lijf gaat met je trouwe viervoeter. De hond genaamd Bullet speelt namelijk een grote rol in het spel. Zo helpt Bullet met het oplossen van puzzels en zorgt Bullet ervoor dat je op plekken kan komen waar je anders niet kon komen. Daarnaast kan Bullet heel hard blaffen, hopelijk zorgt dit ervoor dat de monsters op afstand blijven.

Bloober Team, de ontwikkelaar van Blair Witch is niet nieuw in het genre van Blair Witch. Eerder ontwikkelde Bloober Team de Layers of Fear-franhise.

Check de gameplay-video hieronder:

Blair Witch verschijnt op 30 augustus voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Voorlopig doet het me sterk denken aan Outlast, maar als ik hoor dat er ook een soort van combat in gaat komen dan ben ik toch benieuwd. Zal deze in de gaten houden

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren