1. Verse gameplaybeelden van Luigi's Mansion 3 tonen spookhotel

Verse gameplaybeelden van Luigi's Mansion 3 tonen spookhotel

Flink wat stofzuigeractie

Er zijn nieuwe gameplaybeelden van Luigi's Mansion 3 opgedoken. In de video van twee minuten zien we Luigi een nieuwe verdieping van het spookhotel verkennen en een hele hoop spoken opzuigen.

Deel drie uit de Luigi's Mansion-reeks lanceert deze maand en de gameplay-video geeft ongeduldige fans alvast een voorproefje van het nieuwe spookachtige avontuur dat ze te wachten staat.

In de video zien we Luigi aan het werk met zijn Poltergust G-00, er wordt gedemonstreerd hoe de stofzuiger spoken opzuigt en vervolgens weer kan uitspugen. Daarnaast gebruikt de broer van Mario de stofzuiger om deuren en geheime wegen te openen. Dit doet hij door een ontstopper op deuren of stenen te schieten en deze vervolgens door de lucht te gooien.

Luigi's Mansion 3 speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.

Luigi's Mansion 3 verschijnt 31 oktober exclusief voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren