1. Nieuwe gameplay-beelden van Super Smash Bros. Ultimate

Nieuwe gameplay-beelden van Super Smash Bros. Ultimate

Bekijk vijftig minuten aan gameplay-beelden

Tijdens het PAX Australia-evenement heeft Gamespot een zaal vol mensen de kans gegeven om op de Nintendo Switch Super Smash Bros. Ultimate te spelen. Vele Smash-potjes zijn gespeeld waardoor er nu meer dan vijftig minuten aan gameplay-beelden te zien zijn van Super Smash Bros. Ultimate.

Bekijk hieronder de nieuwe gameplay-beelden van Super Smash Bros. Ultimate waar personages te zien zijn als Pikachu, Ike, Ice Climbers, Sheik, Sonic en vele anderen. Gamespot geeft onder andere commentaar tijdens de Smash-potjes.

Super Smash Bros. Ultimate wordt 7 december verwacht voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Jullie missen het échte nieuwe van de dag:

    https://twitter.com/NintendoAmerica/status/1057270899957776384
  • Hmm… Ik ben nog steeds niet overtuigd deze te halen. Ik kan me herinneren dat ik me best goed vermaakt heb met de GameCube-versie, maar de Wii-versie is vrij snel de kast in verdwenen.

    Daarna nooit meer een Smash Bros. aangeraakt. Het blijft er toch als een chaotische knoppenramgame uitzien. Ik verwacht niet vaak lokaal multiplayer te spelen en singleplayer lijkt me deze game niet zo..

    Ik wacht het af en kijk of de reviews me kunnen overtuigen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren