1. Nieuwe gameplay-beelden van The Walking Dead: The Final Season

Nieuwe gameplay-beelden van The Walking Dead: The Final Season

Het einde is nabij

Er is tijdens de Pc Gamer E3-persconferentie nieuwe gameplay onthuld van The Walking Dead: The Final Season.

Lead Writer, James Windeler van Telltales The Walking Dead vertelt daarnaast dat er geen quick-time events meer zullen zijn. In plaats daarvan zijn er niet gescripte segmenten. Ook is de manier waarop de camera werkt aangepast zodat spelers de mogelijkheid krijgen gebieden uitvoeriger te verkennen.

De game speelt zich af na de time jump in de stripboeken van Robert Kirkman. Clementine is al een lange tijd op pad geweest met Ajay, voor wie ze zorgt. Zij vinden een verlaten school die ze gebruiken als schuilplek.

Melissa Hutchison, de stemactrice van Clementine, vertelt dat ze gemengde gevoelens heeft over het feit dat de game waar zij zo lang aan gewerkt heeft ten einde komt.

Een week geleden werd door Video-Gamer The Final Season gelekt, waarna Telltale zelf de game bevestigde. Toen werd tevens bekend dat de game gebruikmaakt van een nieuwe grafische stijl, de 'Graphic Black art style'.

De game is vanaf 14 augustus te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Later dit jaar komt de game ook naar Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren