1. Ubisoft toont nieuwe Beyond Good and Evil 2-gameplay

Ubisoft toont nieuwe Beyond Good and Evil 2-gameplay

Ubisoft Blue Byte helpt nu mee met ontwikkelen

Tijdens een livestream heeft Ubisoft geheel nieuwe gameplay van Beyond Good & Evil 2 getoond.

De beelden tonen voertuigen, augments om personages aan te passen en de mogelijkheid om de game in co-op te spelen. De game krijgt een augment-systeem waarmee spelers hun personage en wapens kunnen aanpassen. Sommige te ontgrendelen krachten laten spelers vijanden bijvoorbeeld bevriezen. Vijanden kunnen deze krachten ook gebruiken.

De game bevat een drop-in drop-out systeem voor co-op multiplayer. Spelers hoeven niet eens dezelfde missie te doen, maar kunnen toch in dezelfde spelwereld aanwezig zijn. Tot slot is het mogelijk om allerlei voertuigen te besturen, naast het moederschip dat als thuisbasis dient.

Ubisoft liet ook weten dat Ubisoft Blue Byte nu meehelpt met de ontwikkeling. Verder werkten Ubisoft Montpellier, Ubisoft Barcelona, Ubisoft Sofia en Ubisoft Bordeaux al aan de game.Er is nog geen releasedatum bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren