1. Spider-Man: Miles Morales krijgt nieuwe gameplay en screenshots

Spider-Man: Miles Morales krijgt nieuwe gameplay en screenshots

Game komt op 19 november uit op PS5 en PS4

Je kunt nu nieuwe gameplay en screenshots van Marvel's Spider-Man: Miles Morales bekijken.

De beelden horen bij de coverstory van het meest recente nummer van Game Informer. In de gameplaybeelden is te zien hoe Miles Morales het opneemt tegen een in-game baas, terwijl de screenshots tonen hoe Morales door Manhattan zoeft.

In het verhaal worden ook diverse details over de game gegeven. Zo wordt het spel gezien als een echt vervolg op de vorige Spider-Man-game, al is Miles Morales wel iets korter dan de vorige game. Het spel speelt zich een jaar later af. Miles beweegt iets stroever dan Peter Parker omdat hij nog relatief groen achter de oren is. Ook kan via de trillingen in de DualSense-controller beter het afvuren van spinnenwebben gevoeld worden.

Net als in de vorige game is Manhattan weer in verschillende districten opgedeeld, waarin weer allerlei misdaden tegengehouden kunnen worden. In de soundtrack wordt de focus gelegd op hip-hop, onder andere met originele en gelicenseerde nummers van Kid Cudi en Jaden Smith.

Spider-Man: Miles Morales is een stand-alone Spider-Man-game die zich in dezelfde spelwereld als Marvel’s Spider-Man afspeelt. De game heeft een compleet nieuw verhaal dat draait om Miles Morales. Er komt een speciale editie van PlayStation 5 uit waarbij ook een remaster van Marvel's Spider-Man zit. Het spel komt op 19 november uit op PS5 en PS4.

Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales
Spider-Man: Miles Morales

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ik ben benieuwd of de aanvallen en bewegingen anders zullen zijn dan bij de vorige game. Zou het jammer vinden als de animaties bijna hetzelfde zijn terwijl je met een ander personage speelt.
 • @blue_blade_3 Hebben ze al meerdere malen aangegeven, dat Miles anders aanvoelt dan Peter. Als je de gameplay bekijkt zie je ook het verschil in animaties. Daarnaast heeft Miles ook nog andere krachten wat ook weer voor andere gameplay kan zorgen.

  Beelden zien er geweldig uit!
  Heb hier echt heel veel zin in.
 • @Mr. Grand
  Ik heb de originele game al heel lang niet meer gespeeld dus ik kon dat aan de hand van de filmpjes niet afleiden. Sterker nog, ik vond het heel herkenbaar overkomen.

  Wat developers e.d. zeggen neem ik altijd met een korreltje zout. 9 van de 10 keer overdrijven ze namelijk verschrikkelijk veel.

  Dat van de andere krachten wist ik niet, maar klinkt in ieder geval goed.
 • Ziet er goed uit! Is dit Ps4 of PS5 gameplay?
 • @CerandoX.nl

  Maakt niet uit. The Last of Us Part II en Red Dead Redemption II zien er beter uit dan sommige next gen titels en in het bijzonder een pak mooier dan ie grote exclusive van den Xbox.
 • @Don Carpaccio
  Gears 5 ziet er gewoon goed uit hoor:
  https://tweakers.net/i/nGsyDMb6KOKOVWRUOdCOWUOPNO8=/full-fit-in/4920x3264/filters:max_bytes(3145728):no_upscale():strip_icc():fill(white):strip_exif()/f/image/0CswxG5p7tFrc2JFqcZGMoS8.jpg?f=user_large
 • @CerandoX.nl

  Ziet er idd goed uit, maar niet het niveau last of us part 2.
 • @LosPilotas
  Idd, Gears 5 is technisch veel beter, maar ik denk dat je gewoon van de stijl van TLOU2 houdt. Daarnaast is TLOU2 sfeervoller.
 • @CerandoX.nl

  Technisch veel beter dan the last of us part 2? Heb je gezopen? Haha.
 • @LosPilotas

  Dat niveau gaan we lang niet meer zien tot dat Naughty Dog een volgend meesterwerk maakt.

  Cyberpunk 2077 maakt alleszins een grote kans om ons binnenkort weg te blazen, maar een verhaal zoals the Last of Us part II zullen we niet snel meer meemaken denk ik…
 • @CerandoX.nl
  Raar dat je gears 5 erbij haalt. Ik vind dat dus echt geen mooie game. Er zijn andere xbox games die mooier en gepolijster zijn dan gears..
 • @CerandoX.nl aan de reflecties te zien PS5.

  In foto 6 zie je de weerspiegelingen in de plassen.

  Op foto 8 wordt de man in de achtergrond z'n krant weerspiegeld op de wand van het metrostel.
 • @Mr.Happy
  Ja screenshots dacht ik wel PS5, maar meer de gameplay in de video.
 • Leuk met die sneeuw en winterse sfeer. Past perfect bij het najaar. Als ze ons daartegen weer in lockdown plaatsen hebben we toch iets om naar uit te kijken!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren