1. Nintendo toont nieuwe gameplay voor Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo toont nieuwe gameplay voor Super Smash Bros. Ultimate

Gameplay bevat 2 vs 2-teamgevecht en Stage Morph

Er is nieuwe gameplay verschenen voor Super Smash Bros. Ultimate. De ontwikkelaar van de vechtgame toont in een nieuwe video een 1 tegen 1-gevecht tussen Snake en King K. Rool.

Origineel bericht: In een nieuwe uitgebrachte video van Nintendo wordt gameplay getoond van nieuwe personages en features. Zo laat de video een voorproefje zien van het zogenoemde Stage Morph.

In de video is te zien hoe het teamgevecht zich manifesteert wanneer tijdens het gevecht de stage meerdere keren wordt veranderd. Daarnaast kan gezien worden hoe nieuwkomer Ridley en de nieuwe zogenoemde Echo Fighters Chrom en Dark Samus functioneren in de game.

Kort geleden werd nog een Nintendo Direct uitgebracht door het Japanse bedrijf waarin meerdere nieuwe personages en andere features werden geïntroduceerd.

De releasedatum van Super Smash Bros. Ultimate is op 7 december 2018 en de game is uitsluitend verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Totally awesome!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren