1. Nieuwe gameplay-trailer Pokémon: Let's Go toont Go Parks

Nieuwe gameplay-trailer Pokémon: Let's Go toont Go Parks

Pokémon Go Park Complex, minigames en vechten met het legendarische trio

De Pokémon Company laat in een nieuwe trailer zien hoe spelers in Pokémon: Let's Go, Pikachu en Let's Go, Eevee gevangen pokémon uit Pokémon Go kunnen overzetten via Bluetooth naar het Pokémon Go Park Complex. Verder moet je legendarische pokémon eerst bevechten alvorens je ze kunt vangen, zoals het geval is in de voorgaande games.

De gevangen pokémon die over worden gebrachten vanuit de Pokémon Go-app naar de Switch-game via Bluetooth worden opgeslagen in het Pokémon Go Park Complex. Hier kun je al je gevangen pokémon terugvinden en met ze spelen. Naarmate je 25 pokémon hebt gevangen van een één bepaalde soort kun je een mini-game spelen om meer candies te verdienen om zo je pokémon sterker te maken.

Tevens moet je het legendarische trio, Articuno, Zapdos en Moltres als vanouds eerst bevechten waarnaar je dan pas de kans zal krijgen om ze te vangen. Dit geldt niet voor 'reguliere' pokémon in de games.

Bij aankoop van Pokémon: Let's Go, Pikachu of Pokémon: Let's Go, Eevee is nu ook de Pokéball Plus-controller verkrijgbaar. Bij deze controller krijg je Mew. Mew kan bijna alle soorten aanvallen leren. Bekijk hieronder de trailer van alle nieuwe soorten features.

Pokémon: Let's Go, Pikachu en Pokémon: Let's Go, Eevee verschijnen op 16 november.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • 0:58

  Waarom niet bij elke Pokémon…………..
  Zou de game 2x zo leuk maken, omdat je dan ook meer het gevoel hebt dat je het verdient. Tenminste, dat heb ik en de meeste fans die ik ken.
 • @Ardyn
  Deze game ziet er heel goed uit, maar inhoudelijk erg slap naar mij mening. Het is echt een game die bedoelt is voor hele jongen kinderen die graag Pokémon spelen zonder al te veel moeite. Je hebt nu ook blijkbaar geen held items in de game en geen abilities. Wel logisch natuurlijk, want Pokémon Go heeft dat ook niet.

  Ik twijfel of ik hem ga kopen. Pokémon zijn straks toch niet over te zetten naar de Main game uit 2019
 • @blue_blade_3

  Waar heb je dat gelezen/gehoord? Van dat ‘niet over te zetten’? Niks mee meegekregen… :-O
 • @Piet S.
  Aannamen. Als de Pokémon geen ability hebben dan kunnen ze natuurlijk niet in 1 game komen als andere Pokémon. Of ze moeten je een random ability geven, maar dat lijkt me sterk
 • @blue_blade_3

  Dat lijkt me wel eerlijk gezegd. Of ze krijgen een markering dat ze van een andere game afkomen. We gaan het zien. :-)
 • @Piet S. Ik heb volgens mij ook ergens gehoord/gelezen dat de Pokemon niet over te zetten zijn naar de nieuwe of andere game(s)…
 • @Jorn6810

  Dus alles wat bv. overgezet wordt van PoGo naar PLGP/E, zit daar voor altijd vast?
  Dat zou wel jammer zijn…

  Ik krijg het helaas zo snel niet gevonden. Heb je toevallig een bron?
  (Niet dat ik je niet wil geloven, maar is lees dit soort dingen altijd graag zelf.)
 • @Piet S.
  Nouja Pokémon in Pokémon Go en Lets Go zijn gewoon heel ander soort games dan de Main serie. Dus ik zou het niet vreemd vinden.

  Maargoed, hopelijk heb ik ongelijk en kan ik gewoon overzetten zodat ik shinies (als die in de game zitten) kan vangen. Anders is de game niet echt boeiend voor mij
 • @blue_blade_3

  In mijn ogen staan de Let’s Go games veel dichterbij de de andere main games dan bij PoGo.

  PLGP/E zijn ook officieel aangekondigd als main games trouwens.
 • Kan niet wachten!! :hearteyes:

  X-D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren