1. Pikmin 3 Deluxe en Hyrule Warriors getoond in Treehouse-livestream

Pikmin 3 Deluxe en Hyrule Warriors getoond in Treehouse-livestream

Demo van Pikmin 3 Deluxe is nu beschikbaar

Pikmin 3 Deluxe en Hyrule Warriors: Age of Calamity werden gisteren tijdens de Treehouse-livestream getoond.

In de gameplay van Hyrule Warriors: Age of Calamity is onder andere te zien hoe spelers met Zelda, Impa en Urbosa kunnen spelen. De game wordt ontwikkeld door Koei Tecmo en speelt zich honderd jaar voor The Legend of Zelda: Breath of the Wild af. De game behandelt de Great Calamity, waarnaar eerder verwezen werd, en de oorlog tussen Calamity Ganon en Hyrule. De game verschijnt op 20 november op Switch.

De gameplay van Pikmin 3 Deluxe toont nieuwe features in de game, waaronder de multiplayermodus Bingo Battle. Een demo voor de game is nu verkrijgbaar via de Switch eShop. Progressie wordt meegenomen naar de volledige game en door de demo uit te spelen ontvangen spelers op release van de game toegang tot de Ultra-Spicy-moeilijkheidsgraad.

Pikmin 3 verscheen in 2013 voor de Wii U en laat spelers met drie astronauten de plantaardige wezentjes kweken om ze het zware werk te laten opknappen. Pikmin volgen de speler en kunnen bruggen bouwen, muren afbreken, vijanden uitschakelen en voedsel terug naar het ruimteschip dragen. De Deluxe-versie verschijnt op 30 oktober op Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Pikmin 3 Deluxe wordt een leuke game voor de afwisseling en ga ik samen met m'n vriendin (aka 'de meid') spelen.
  Op AoC kan ik echt niet wachten! Daar heb ik zoveel zin in! Dat wordt misschien wel mijn persoonlijke GotY. :D
 • @PietS.
  Het lijkt mij ook een aardig uitgebreide game als ik het zo zien. Ook het wapensysteem kan je levelen aangezien het lijkt alsof alle wapens uit BotW gevonden kunnen worden. Dit juich ik alleen maar toe waardoor je echt kan kijken welk wapen voor jou het leukst is en daar meer tijd in stopt om te levelen. De map zag er ook aardig uitgebreid uit wat er allemaal te doen is!

  Ik heb er echt ongelofelijk veel zin in ben ook blij dat de uitstraling van de game exact hetzelfde is als BotW alleen de genre is anders. Alles ziet er rustig uit waardoor je de focus kan leggen op het hakken zelf waar de game voor bedoeld is!!
 • @Snafu9

  Precies!

  Dit: 'ben ook blij dat de uitstraling van de game exact hetzelfde is als BotW alleen de genre is anders', stemt mij ook gelukkig! :D
 • Ziet er wel tof uit en ga Hyrule Warriors AoC wel halen. Gameplay is niet veel veranderd ten opzichte van de eerste Hyrule Warriors, dus je moet er wel van houden. Het is echte hersenloze hack & slash en daar moet je wel van houden.
  Vind het zelf wel een aardig genre, maar raak er ook wel redelijk gauw verveeld mee. Echter misschien door de setting en als het verhaal een beetje goed is kan ik me hier wel wat langer in vermaken hopelijk.
 • Ik ben benieuwd naar hoe diepgaand het hack & slash gedeelte is. Hack & slash is soms wel vet, omdat t voldoening geeft als je dikke combo’s maakt en vijanden keihard afslacht.

  DmC is misschien wel mn favoriete game in t genre. Ik vind deze game er wel mooi uitzien, maar ik weer niet of het qua gameplay/vechten vergeleken kan worden met bijv. Het nivea van DMC of God of war.
 • Het is naast Hack&Slash toch ook wel redelijk tactisch. Met alleen maar vechten kom je er niet, je moet wel de juiste gebieden in de juiste volgorde bevrijden en snel kunnen schakelen tussen fighters om dat te bewerkstelligen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren