1. Nieuwe gameplaybeelden van Star Wars Squadron uitgekomen

Nieuwe gameplaybeelden van Star Wars Squadron uitgekomen

Van verschillende kanalen

Er zijn nieuwe gameplaybeelden uitgekomen van Star Wars Squadron. Het gaat om beelden van een recente speelsessie van EA Gamechangers.

Verschillende kanalen mochten aan de slag met een speelsessie van de nieuwe Star Wars-game. Zo mochten Jackfrag, Star Wars Explained, The Twisted Jedi en nog veel meer platformen met de game aan de slag. De video’s van deze speelsessie zijn nu online gekomen. De meeste kanalen focussen zich op de algemene gameplay van Squadron, maar een aantal tonen ook wat andere dingen. Zo analyseert PC Gamer in hun video de cockpit van de ruimteschepen en laat BattleFront Updates de aanpassingsmogelijkheden in de game zien. Een aantal video’s zijn hieronder te bekijken. Een volledig overzicht van alle video’s is hier te vinden.

Star Wars Squadrons komt 2 oktober uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Ben serieus wel hyped, ook al is het van EA.
  • Ik had gehoopt op een spiritueel vervolg van de X-Wing-serie, maar dat zou te veel gevraagd zijn van EA.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren