1. Update: Lege kavel-bug Animal Crossing: New Horizons gerepareerd

Update: Lege kavel-bug Animal Crossing: New Horizons gerepareerd

Adopteren dorpsbewoners weer veilig

Door een pas uitgebrachte update is de lege kavel-bug in Animal Crossing: New Horizons gerepareerd. Dat blijkt uit de patch notes van de update.

Eerder deze week ontdekten verschillende spelers deze glitch. Bij deze bug konden spelers, als ze een dorpsbewoner adopteerde van iemand anders, een kapotte kavel op hun eiland krijgen. Met deze kavel kon niks gedaan worden, tot de grote frustratie van de speler. Deze glitch is nu met de laatste update verholpen.

Animal Crossing

Oorspronkelijk bericht:Er is een nieuwe glitch ontdekt in Animal Crossing: New Horizons die onbruikbare kavels op het eiland van de speler plaatst. De bug is onlangs ontdekt door een aantal spelers.

Op het Bell Tree Forumsstaat dat de glitch ontstaat als iemand een dorpsbewoner krijgt van een andere speler die het dier van het eiland heeft verwijderd via een amiibo of de kampeerplek. Er kan dan een kavel op het eiland verschijnen waar niks mee gedaan kan worden. Als die ‘kapotte’ kavel eenmaal op het eiland staat kunnen spelers geen nieuwe bewoners meer aan hun eiland toevoegen.

Animal Crossing: New Horizons is nu al een paar weken uit op de Nintendo Switch en heeft voornamelijk goede reviews gehad. Toch was de game niet perfect toen die 20 maart uitkwam. Zo ontdekte YouTube-kanaal GameXplain pas nog een glitch, waarmee spelers ongelimiteerd spullen kopiëren. Onlangs is deze glitch met een update gerepareerd, maar nu is er alweer een nieuwe bug ontdekt.

Wanneer Nintendo dit gaat oplossen is nog niet bekend. Animal Crossing: New Horizons is nu uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Komt er nog een review?
 • @Unlikely
  Username checks out 😂
 • @Unlikely

  InsideGamer is altijd laat met die soort reviews, omdat het spel geen einde heeft, is het ook moeilijk om er een review over te schrijven. Maar hoe doen de andere gamesites dat? Dum dum duuum. Ik zou maar andere reviewers gaan zoeken InsideGamer, want dit is het niet.
 • Ben er nu ook aan begonnen durf het niet toe te geven maar vind het best leuk.
 • @smaakmaker

  Ja bij mij hetzelfde, mijn eiland ziet er best al goed uit. Zeer rustgevende game.
 • @CyberFl

  Ik ben net begonnen maar tot nu toe vet
 • @smaakmaker

  Niet vergeten elke avond van 19u tot 4 naar boven te kijken voor vallende sterren, eens je een vallende ster ziet vallen moet je op A drukken.
 • @CyberFl

  Ja ik kijk zo vaak maar nog steeds niet opgevallen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren