1. Nieuwe Han Solo-acteur speelt mogelijk in meer Star Wars-films

Nieuwe Han Solo-acteur speelt mogelijk in meer Star Wars-films

Meer dan een Solo-film acteur

Alden Ehrenreich komt misschien terug als Han Solo in Star Wars-films na Solo: A Star Wars Story.

Dat floepte hij eruit in een interview met Esquire. Toen er gevraagd werd voor hoeveel films Ehrenreich zijn contract ondertekend had antwoordde hij "drie", waarna hij even schrok en vervolgens verder ging: "Ik weet niet of dat publiekelijk bekend is."

Alden Ehrenreich is nog een vrij onbekende acteur die in 2009 voor het eerst te zien was in Tetro. Hij staat vooral bekend om zijn rol als Ethan Wate in Beautiful Creatures. Toch lijkt het erop dat hij een grote rol zal spelen in drie Star Wars-films.

Solo: A Star Wars Story is vanaf 23 mei in de bioscoop. De film focust op een jonge Han Solo en het begin van zijn avontuur.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • oww god nee. dit word sowieso een flop qua spin off star wars film. ik ga hem ook echt niet kijken. en vooral die han solo acteur. het is lachwekkend whahahaha
  • @Dealer X

    Ah, u heeft de film al gezien?
  • @Dealer X
    Waarom zou dit een flop worden? Ik vond Rogue One 10 x beter dan de laatste 2 main films. Heb hier juist wel vertrouwen in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren