1. Hearthstone-solocampagne Tombs of Terror start op 17 september

Hearthstone-solocampagne Tombs of Terror start op 17 september

Met dual-class helden

Vanaf 17 september begint een nieuwe solocampagne voor Hearthstone-uitbreiding Saviors of Uldum.

De campagne heet Tombs of Terror en is het tweede deel van het Saviors of Uldum-verhaal, een direct vervolg op de vorige campagne The Dalaran Heist. De campagne draait om de Leaue of Explorers, een stel avonturiers die de ruïnes van Uldum verkennen om de vier Plague Lords te verslaan.

"Met Tombs of Terrors hebben we onze diepste en meest herspeelbare solocampagne ooit gemaakt", aldus Blizzard-president J. Allen Brack. "Er zijn zoveel opties voor nieuwe decks om te bouwen met dual-class helden en alle bekende schatten om te vinden. We hopen dat spelers Tombs of Terrors telkens opnieuw willen spelen."

De bovengenoemde 'dual-class' helden zijn nieuw: de vier helden in het spel kunnen kaarten van twee verschillende klassen pakken. Zo kan Night Elf Elise Starseeker de mogelijkheden van een Priest en Druid combineren en dinosaurustemmer Brann Bronzebeard zowel Hunter als Warrior pakken.

De campagne verschijnt op 17 september. Het eerste hoofdstuk is gratis, de andere hoofdstukken die de weken erna verschijnen, zijn voor 700 in-game goud per stuk verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren