1. Nieuwe hint naar Black Ops: Cold War ontdekt in Warzone

Nieuwe hint naar Black Ops: Cold War ontdekt in Warzone

Populaire killstreak uit Black Ops-franchise

Er is een nieuwe hint ontdekt naar Black Ops: Cold War in Call of Duty: Warzone. Het gaat om een easter egg in één van de zones in de game.

Vorige werd week bekend dat de mogelijke titel van de nieuwste Call of Duty-game Black Ops: Cold War ging zijn, naast een aantal hints die in de onlangs geopende kluizen in Warzone worden gevonden. Nu is er weer een nieuwe hint naar de game opgedoken in Call of Duty: Warzone. Het gaat om de controller van de RC-XD, een populaire killstreak uit de Black Ops-franchise. In één van zones in Warzone staat de besturing van het autootje op een tafel. Screenshots van de controller zijn hieronder te bekijken.

Black Ops: Cold War moet ergens dit jaar uitkomen. Activision heeft de game zelf nog niet officieel aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Of het is gewoon een easter egg gericht op Black Ops I.
 • Heb eergisteren met 2 vrienden de vault easter egg gedaan, dat was wel cool.
 • @CyberFl
  Heb je dit in Plunder of BR gedaan? Want ik wordt helemaal gek van de campers die bij de kluis zitten om je neer te halen. Dit gebeurt vooral bij Plunder maar ook al bij BR meegemaakt als de cirkel een beetje gunstig valt.

  Probeer je op een eerlijke manier die telefoons te halen is het gelukt heb je die klote campers.
 • @Snafu9
  Is lastig inderdaad, had het zaterdag met één gast gedaan. Mocht je hulp nodig helpen laat maar weten. Met vier man op plunder heb je toch iets meer kans.

  Ik heb het overigens op plunder gedaan, mijn grootste uitdaging was alles op tijd doen voordat de match eindigt. Normale BR werkt niet i.v.m. de krimpende zone en het hebben van "één" leven.
 • @AWESOMEDUDE3
  Klopt ik heb het ook in Plunder gedaan met een vriend ook toevallig zaterdag. Alles gewoon netjes gelukt met de telefoons en op naar de bunker. Op het moment bij de bunker zag ik ze al bovenop zitten en niemand die me neerschoot. Dus wachten dat ik hem opende of die vriend van me. Expres niet gedaan en gewoon een aantal seconden gewacht wat er zou gebeuren. Ze werden het volgens mij beu en begonnen als een gek op me te schieten. Vriend van me zat expres in de gele toren daar vlakbij. Hij zag echt precies wat er gebeurde en was gewoon te triest. Toen opende iemand wel de bunker en was de chaos compleet.

  Volgende potje ging ik eens kijken wat er gebeurde en ging direct met me parachute naar de bunker. Ik zag gewoon 3 gehele squads aan het vechten om maar het beste plekje te hebben als er iemand de bunker zou openen. Dit heb ik bij alle potjes Plunder gezien die ik heb gespeeld. Dus je mag van geluk spreken dat het je is gelukt.
 • @Snafu9
  Ik moest een telefoon in de command toren op het vliegveld opnemen, daar zat ook een squad van drie man te campen. Uiteindelijk maar besloten een andere lobby te zoeken.
  Geloof vijf pogingen moeten doen voordat het lukte om de bunker te openen.
 • @Snafu9

  Plunder, maar ook daar zitten ze volop te Campen voor de vault.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren