1. Meer info over Elden Ring zou binnen komende maanden moeten volgen

Meer info over Elden Ring zou binnen komende maanden moeten volgen

Jeff Grubb claimt dat het nog één of twee maanden kan duren

Nieuwe informatie over Elden Ring zou niet meer vele maanden op zich laten wachten.

Dat meldt journalist Jeff Grubb in een recente video van GamesBeat. Grubb heeft het afgelopen jaar vaker correcte informatie over nog uit te komen games naar buiten gelekt.

"FromSoftware werkt logischerwijs aan de game... ze toonden het niet tijdens The Game Awards, maar dat hadden ze wel kunnen doen als ze dat hadden gewild. Laten we het nog een maand of twee geven."

Verderop in de video zegt hij nogmaals over Elden Ring: "Heb nog een beetje geduld, een klein beetje meer. Dat betekent geen dagen, en geen weken, maar ook geen maanden en maanden en maanden."

Elden Ring werd tijdens E3 vorig jaar onthuld voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Het spel heeft een open spelwereld en spelers bezoeken verschillende koninkrijken. Daarbij is de game hevig geïnspireerd door Noorse mythologieën. A Song of Ice and Fire-schrijver George R.R. Martin heeft een adviserende rol bij de game. Bandai Namco geeft het spel van de makers van Dark Souls en Bloodborne

Buiten een eerste CGI-trailer zijn er nog nauwelijks details over Elden Ring. Sinds de eerste onthulling is het spel ook niet verder getoond. Fans wachten dan ook al geruime tijd op meer informatie over de game.

elden ring

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ben erg benieuwd naar deze game. Na eerder Bloodborne gespeeld te hebben en nu Dark Souls 3, wil ik meer van From Software spelen. Demons Souls komt er sowieso en ik denk er nog aan om Sekiro te kopen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren