1. Nieuwe John Wick-spelmodus en outfit in Fortnite bevestigd

Nieuwe John Wick-spelmodus en outfit in Fortnite bevestigd

Door middel van een trailer

Epic heeft met een trailer bekendgemaakt de John Wick-outfit en spelmodus, die eerder al gelekt waren, beschikbaar zijn in Fortnite.

In de tijdelijke Wick’s Bounty-spelmodus moeten bepaalde uitdagingen voltooid worden door spelers in ruil voor beloningen. De gouden Back Bling-munt, One Shot Glider en Boogyman Wrap zijn een paar voorbeelden van die beloningen.

Uiteraard kan ook de John Wick-outfit aangeschaft worden. Deze outfit maakt gebruikt van de Simple Sledge Pickaxe. De lekker Lucas7yoshi, die eerder de uitdagingen en outfit lekte, liet in zijn Tweet weten dat er ook een beschadigde variant van de outfit is. Deze is echter nog niet voorbij gekomen.

De nieuwe outfit is overigens anders dan de oorspronkelijke Reaper-outfit. Die outfit was verkrijgbaar als spelers de hoogste uitdaging van de derde battle pass behaalden. De op John Wick gebaseerde Reaper-outfit wordt nog steeds veel gebruikt.

Het was niet voor iedereen een verassing dat er een nieuwe John Wick-outfit aankwam. Het was een oplettende Reddit-gebruiker namelijk al opgevallen dat het huis van John Wick eerder al opdook in Paradise Palms.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren