1. Nieuwe Kingdom Hearts 3-screenshots onthuld

Nieuwe Kingdom Hearts 3-screenshots onthuld

Olympus, Hercules, Zeus, Malificent en meer

Square Enix heeft via Twitter nieuwe screenshots uitgebracht voor Kingdom Hearts 3. In deze screenshots zien we onder andere Sora samen met personages uit Twillight Town en Olympus. Onder andere Hercules, Zeus, Olette, Hayner zijn te zien als personages die Sora ontmoet tijdens zijn reis.
Kingdom Hearts 3

In Kingdom Hearts 3, bezoeken Sora, Donald en Goofy wederom verschillende Final Fantasy- en Disney-werelden, waaronder Toy Story, Arendelle, San Fransokyo, Twillight Town en Olympus. In de laatste twee werelden ontmoeten onze helden onder andere, Hercules, Zeus, Meg, Hades en de vrienden van Roxas: Hayner, Pence en Olette. Bekijk hieronder de nieuwe screenshots uit Kingdom Hearts 3.

...

Eerder werden tijdens de Tokyo Game Show nieuwe gameplay-beelden getoond van Kingdom Hearts 3. Kingdom Hearts 3 komt op 29 januari 2019 uit op PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Nooit een Kingdom Hearts gespeeld. Is dit vergelijkbaar met Final Fantasy?
 • @Luigi1985
  Kwa opzet heeft het aardig wat gemeen. Terug komende items, magie en skills. In oudere KH games kreeg je soms hulp van FF characters. Weet niet of dat in deze KH zo zou zijn.
 • @Luigi1985`mijn mening, NEE, absoluut niet. Voor mijn gevoel was het destijds meer zoals, Mario 64, springen slaan etc etc.

  In eerste instantie dacht ik ik ga deze game niet halen. Ik was bang dat het te "kiddy" zou zijn. Maar nu ik toch wat meer gameplay heb gezien ben ik toch aardig enthousiast geworden. Misschien niet voor de volle bak, maar hij gaat er wel komen.
 • @BrutalRage

  Thanks. Ik heb niet echt geduld voor rpg’s. Final Fantasy was dan ook nooit echt m’n ding.

  Alleen de paper Mario games vond ik echt geweldig, voor zover je die rpg’s mag noemen.
 • Ik speel nu de oudere delen de Disney figuren geweldig gameplay voelt erg verouderd aan.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren