1. Nieuwe kleding van Epic Mickey verschenen

Nieuwe kleding van Epic Mickey verschenen

Wijst dit op een nieuwe game?

Er is nieuw kledingstuk uitgekomen van de Epic Mickey-franchise. Het is al jaren stil rond de games met de beroemde muis van Walt Disney in de hoofdrol.

De eerste Epic Mickey kwam in 2010 uit voor Nintendo Wii. De game was een redelijk succes en een tweede deel en 3DS-game werden aangekondigd. Deze games deden het een stuk minder goed dan diens voorgangers en na de releases viel het stil rond de Disney-gamefranchise. Nu is er plotseling nieuw kledingstuk van Epic Mickey ontdekt. Het gaat om een trui die op Koreaanse kledingwebsite is te vinden.

Fans op forum ResetEra hebben al bevestigd dat het om een nooit uitgekomen kledingstuk met nieuwe art gaat en halen ook een nieuw t-shirt aan die eerder op een Nederlandse Funko-website verscheen. De kledingstukken zijn hieronder te bekijken.

Of dit een aanwijzing is naar een mogelijke reboot of nieuwe game in de franchise is nog niet te bewijzen. Het laatste nieuws rond de Epic Mickey-franchise was een gerucht dat ontwikkelaar Play Magic bezig is met een remaster van de eerste game. Op het moment is er nog niets officieels aangekondigd.

Epic Mickey
Epic Mickey

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren