1. Update: Lego NES-speelset officieel aangekondigd

Update: Lego NES-speelset officieel aangekondigd

Kost maar liefst 230 euro

De Lego NES-speelset is officieel aangekondigd door Nintendo. Gisteren lekte de set al uit via een Chinese website.

De Lego NES komt 1 augustus uit en kost 230 euro. De set bevat 2.646 stenen en bevat een NES-console, een retro televisie en een cartridge van Super Mario Bros. die allemaal gebouwd kunnen worden. Met een hendel aan de zijkant van de televisie kan het eerste level uit de klassieke Mario-game nagespeeld worden. De trailer van deze nieuwe Nintendo Lego-set is hieronder te bekijken.

Oorspronkelijk bericht: Er is een nieuwe Lego-set uitgelekt van Nintendo. Het gaat om grote set met de retro console, de NES, als thema.

De NES-set lekte eerst uit op de Chinese website VJG en verscheen later ook op de Duitse Lego-site Stonewars. Volgens beide website gaat het om een set van 2.646 steentjes, waarmee een NES, TV en een cartridge van Super Mario Bros. mee gebouwd kunnen worden.

Volgens Stonewars moet de set 1 augustus uitkomen en 230 euro kosten. Een aantal foto’s van de set zijn hieronder te bekijken. Nintendo en Lego hebben de set zelf nog niet officieel aangekondigd.

Lego NES
Lego NES
Lego NES
Lego NES
Lego NES
Lego NES
Lego NES

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Kijk Nintendo en lego dit willen we zien als Lego en Nintendo fan.
  • Deze wil ik hebben!

    Ik zie het bloed al naar beneden stromen bij die vervloekte scavengers.
  • Oeh die is wel heel gaaf!
  • Kijk dit is wel gaaf.
  • Heel gaaf, maar die prijs vind ik minder leuk. Dat doet me twijfelen maar over te slaan
  • @Newgamessuck

    De prijs valt voor een set met licentie erg mee. Ik wil bijvoorbeeld nog een lego technic supercar in samenwerking met lamborghini kopen die kost 380 euro haha.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren