1. Nieuwe maps voor Call of Duty: Modern Warfare in grote update

Nieuwe maps voor Call of Duty: Modern Warfare in grote update

Warzone krijgt nieuwe mechanieken

In een flinke update heeft Call of Duty: Modern Warfare een aantal nieuwe maps gekregen. Dit komt door een grote update die door Infinity Ward is uitgevoerd.

Modern Warfare en Warzone krijgen een nieuwe update van Infinity Ward. Het bedrijf zit niet stil en brengt wederom een dikke nieuwe update uit met veel veranderingen, waaronder twee nieuwe maps. De Modern Warfare-modus Gun Fight krijgt Aisle 9 en in de multiplayer kunnen spelers losgaan in Hardhat. Ook krijgt Warfare extra DLC met de naam Fearless, waarvan de opbrengst gaat naar Amerikaanse oorlogsveteranen die werk proberen te vinden.

Voor Warzone zijn er onder andere nieuwe features toegevoegd als Armor Box die spelers kunnen vinden als loot, of kunnen aanschaffen in Buy Stations. Met deze box krijgt het hele team weer bepantsering. Daarnaast zijn ook de Most Wanted-contracten weer terug én zijn er meer wapens, als een speler in de Goulag de weg terug moet zien te vinden in de game. Er zijn zes nieuwe aanvalsgeweren en vier nieuwe SMG's.

De update is vanaf vandaag te downloaden. Check hieralle patchnotes die Infinity Ward vrijgegeven heeft.

Warzone.jpg

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Zojuist even gekeken, gelukkig mogen we weer 21,5 gb gaan binnenhalen. De game zal - gezien de vorige updates - wel weer lekker instabiel draaien straks…
  • Zo… zouden ze dan over de 200 GB heen gaan? Man man man…
  • Slim dat ze het spel zo blijven uitbreiden in deze tijd. 100% GOTY
  • Waarom is dit 21gb? 2 mappen en wat wapens? Kom op hoor.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren