1. Nieuwe Marvel's Avengers-trailer toont customization-opties

Nieuwe Marvel's Avengers-trailer toont customization-opties

Wil je spelen als Grey Hulk in een strak pak? Geen probleem!

In een nieuwe trailer van Marvel's Avengers wordt meer uit de doeken gedaan over het verhaal van de game van Square Enix én krijgen we een aantal customization-opties te zien, waaronder een aantal iconische outfits uit de Marvel-comicseries.

De game, die pas in mei 2020 uitkomt, draait om de gelijknamige groep superhelden die vanwege een ramp in San Francisco uit elkaar gedreven worden. De organisatie wordt officieel verboden en een andere regeringspartij, A.I.M. (Advanced Idea Mechanics), neemt de rol van de superhelden over. Het door wetenschap gedreven bedrijf is echter bezig met een samenzwering tegen alle mensen met superkrachten.

De game wordt voornamelijk verteld door de ogen van Kamala Khan, een jonge Avengers-fan die erop gebrand is om de onschuld van haar helden te bewijzen. Tijdens haar avontuur ontwikkelt ze zich tot Ms. Marvel, een van de krachtigste superhelden op aarde.

Hoewel Khan de hoofdrol speelt in Marvel's Avengers, speel je soms ook met bijvoorbeeld Hulk, Iron Man en Black Widow. Deze personages zijn te customizen met klassieke, iconische outfits uit de comicseries, maar Square Enix belooft ook volledig nieuwe outfits. Daarnaast zijn er ook losse uitrustingonderdelen met bepaalde eigenschappen waardoor je je personages op zo'n manier kan tunen dat hij of zij goed past bij je eigen speelstijl.

Check hieronder de nieuwe trailer van Marvel's Avengers.

Marvel's Avengers komt 15 mei 202 uit op Xbox One, PS4, pc en Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dennis Mons Contentcoördinator/hoofdredactie voor InsideGamer.nl en een beetje van alles en nog wat bij de rest van die game-apies hier op de redactie. Dol op action/adventure, arcaderacers, turn based strategy, stealthgames en Tetris. Metalhead maar ook liefhebber van folk, klassiek en blues. En speel verdomd veel pool (9-ball & 8-ball).

Reacties

  • Avengers meets Destiny?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren