1. '4A Games werkt aan nieuw Metro-spel'

'4A Games werkt aan nieuw Metro-spel'

Nog maar weinig bekend

Een nieuwe game in de Metro-franchise is bevestigd tijdens een presentatie aan investeerders van THQ Nordic. Dat meldt gebruiker DarkDetectiveNL op Twitter.

De Twitter-gebruiker zegt dat THQ Nordic-CEO Lars Wingefors bevestigt dat 4A Games, de studio die ook verantwoordelijk is voor alle vorige Metro-games, een nieuwe titel in de maak heeft. Verder is er nog geen informatie over een eventuele releasedatum, de inhoud van de game of eventuele platforms gedeeld.

Eerder dit verscheen de vorige game in de franchise genaamd Metro Exodus. De game omschreven we in onze review als intens sfeervol met een eenvoudig maar slim craftsysteem. De volledige review is hier te lezen.

THQ Nordic maakt ook bekend dat Deep Silver Dambuster Studios de ontwikkeling van Dead Island 2 overneemt en dat de mede-bedenker van de Timesplitters-reeks nu ook bij THQ Nordic werkt om "de toekomst" van de shooterfranchise te bepalen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Als ze nu wel op steam releasen word de game mischien wat minder getorrent :P
  • @Zorewin

    Ik wacht al lange tijd op de Steam versie :)
  • @Zorewin

    Dit deel verkocht alsnog 2.5 keer zoveel als deel 2.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren