1. Microsoft Flight Simulator is 'cleared for takeoff' in 2020

Microsoft Flight Simulator is 'cleared for takeoff' in 2020

Verschijnt voor pc en Xbox

Microsoft werkt aan een nieuw deel in zijn beroemde vliegtuigsimulatorenreeks, zo heeft het bedrijf laten weten tijdens zijn E3-presentatie. In 2020 verschijnt Microsoft Flight Simulator voor pc en Xbox.

In Microsoft Flight Simulator is het mogelijk om met vliegtuigen in alle soorten en maten de hele wereld over te vliegen. Hiervoor maakt de game gebruik van satelliet beelden en door Azure aangedreven kunstmatige intelligentie. Microsoft Flight Simulator bevat bovendien nauwkeurig vormgegeven cockpits, dag-en-nachtcycli en uiteenlopende weersomstandigheden.

Microsoft Flight Simulator verschijnt in 2020 voor pc en Xbox. Microsoft specificeert hierbij niet of het dan gaat om de Xbox One, de nieuw aangekondigde Project Scarlettof allebei. Hoe dan ook zal de game te spelen zijn met de Xbox Game Pass.

Dit artikel delen

Over de auteur

Wilbert Meetsma Wilbert Meetsma verliest zich dolgraag in ellenlange Westerse rpg's en veel te ingewikkelde strategiegames op de pc. Verder houdt hij van games in alle soorten en maten, of het nou lompe shooters zijn, of nét iets te pretentieuze indie-games. Behalve voetbalgames. Voetbalgames zijn stom.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren