1. Speel alle Game Boy-games op je tv af met de RetroN Jr.

Speel alle Game Boy-games op je tv af met de RetroN Jr.

Komt ergens in 2020 uit

HyperKin introduceert binnenkort de Retron Jr. waarmee Game Boy-games via de tv gespeeld kunnen worden. Dit geld voor dGame Boy-, Game Boy Color- en Game Boy Advance-games.

Hyperkin is een Amerikaans bedrijf dat voornamelijk controllers en verschillende kabels uitbrengt, maar deze week kondigde het bedrijf een kleine console aan. Met de Retron Jr. kunnen Game Boy-klassiekers gemakkelijk op de tv gespeeld worden. Via HDMI worden de games in 720p vertoond.

Het formaat van deze console is klein, waardoor het makkelijk naast of onder de tv past en tevens makkelijk mee te nemen is. De controller heeft het model van een SNES-controller, maar of deze bluetooth gebruikt is nog niet duidelijk. De Retron Jr. heeft een HDMI-, een composiet- en een UBS-C-aansluiting voor stroomvoorziening. Een headset kan voorin aangesloten worden, tevens kan het volume daar aangepast worden. HyperKin laat weten dat de Retron Jr. ergens in 2020 uit moet gaan komen, maar een specifieke datum is er nog niet.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren