1. Codemasters brengt mobiele F1-game uit voor iOS

Codemasters brengt mobiele F1-game uit voor iOS

Android-versie komt binnenkort

Ontwikkelaar Codemasters heeft een mobiele F1-game uitgebracht voor iOS. In F1 Mobile Racing kunnen spelers onder andere het online tegen elkaar opnemen. De Android-versie verschijnt binnenkort op de smartphone.

In F1 Mobile Racing kunnen spelers op hun smartphone over circuits uit het seizoen van 2018 rijden en strijden voor de eerste plek. In eerste instantie zijn een aantal circuits beschikbaar. Tegen betaling kunnen meer banen worden ontgrendeld. De game biedt vele opties aan auto's en bestuurders, zoals Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Max Verstappen.

Naast de computer kunnen spelers het tegen elkaar online opnemen om hun vaardigheden te testen. Spelers kunnen hiermee met elkaar over de hele wereld tegen elkaar spelen. Ook kunnen spelers hun eigen raceauto upgraden en aanpassen naar hun wil.

F1 Mobile Racing is nu gratis te downloaden op iOS. Er is momenteel nog geen releasedatum bekend voor de Android-versie van de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren