1. Nieuwe mobiele game over Harry Potter aangekondigd

Nieuwe mobiele game over Harry Potter aangekondigd

Moet 'binnenkort' uitkomen

Portkey Games heeft een nieuwe mobiele game over Harry Potter aangekondigd. De ontwikkelaar maakte dit bekend via Twitter.

De aankondiging van de nieuwe Harry Potter-game werd gedaan via het twitteraccount van Wizarding World. Portkey Games brengt een nieuwe puzzel-game uit met de naam Harry Potter: Puzzles en Spells. Het is een matching-game die iets weg heeft van andere games als Candy Crush. Op de achtergrond van de puzzels zijn bekende taferelen uit het Harry Potter-universum te zien.

Of de game een succes gaat worden is nog de vraag. Na een game als Wizards Unite en Harry Potter: Hogwarts Mystery maakt een simpele drie-op-een-rij-game niet veel indruk op Twitter. De reacties zijn merendeels negatief. Fans hadden eerder gehoopt op een nieuwe Harry Potter-RPG. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Wanneer de game uitkomt is nog niet bekend. Volgens de tweet verschijnt de game “binnenkort”.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • De zoveelste candy crush dus….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren