1. Nieuwe Tony Hawk-game verschijnt op 13 december

Nieuwe Tony Hawk-game verschijnt op 13 december

Gratis game speelbaar op Android en iOS.

De nieuwe Tony Hawk-game, genaamd Tony Hawk's Skate Jam, wordt een mobiele game en verschijnt op 13 december voor iOS en Android. De mobiele skate-game is gratis te spelen, wel bevat de game microtransacties.

Via de Google Play Store en de Apple Store wordt vermeld dat Tony Hawk's Skate Jam onder andere speelmodi krijgt, zoals een klassieke carrièremodus en wereldwijde toernooien. Daarnaast zijn er vijftien verschillende parken waar geskatet kan worden. Daarnaast kunnenn een groot aantal skateboards van het merk Birdhouse in de game verzameld worden. Spelers kunnen skaten als Tony Hawk en het is nog niet bekend met welke andere personages gespeeld kan worden.

Spelers kunnen vanaf nu zich vooraf laten registreren in aanloop naar de release van 13 december. Dit kan zowel op Google Play, de Apple Store en op de officiële website.

De nieuwe mobiele game gaat microtransacties bevatten in de vorm van zogenoemde Coin Packs. Wat deze packs verder inhouden is nog niet bekend, maar men kan speculeren over moves, trucs en verschillende boards. Naast de Coin Packs kunnen spelers er ook voor kiezen om een Starter Pack aan te schaffen voor omgerekend twee euro.

Tony Hawk's Skate Jam

De mobiele game wordt ontwikkeld door Maple Media, die al eerder verantwoordelijk was voor de ontwikkeling van meerdere skateboard-games op het mobiele platform. De Apple-versie van de game bedraagt een bestandsgrootte van 1,4GB.

Vorige maand maakte Tony Hawk via Instagram bekend dat er een nieuwe mobiele game van de skater ging verschijnen. In eerste instantie leek de game ontwikkeld te worden door de Nederlandse ontwikkelaar RageSquid. Echter is nu bekend dat dit door Maple Media wordt gedaan.

Tony Hawk's Skate Jam

Tony Hawk's Skate Jam verschijnt op 13 december op iOS en Android en is gratis speelbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • ja gewoon kut dit.
  • @Soon. Yep, deze franchise is dood
  • @Bert de Vries

    wacht nog steeds op Skate 4.
  • Dit ziet er voor een mobiele game best bagger uit..
  • @oosterman check ook die bomen in het screentje ;) mooie lichteffecten!
  • Dit kon zo op de PS classic.
  • Kom op nou remake de hele franchise met online support en je bent klaar…
  • baggerrrrrr

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren