1. Nieuwe mod geeft Grand Theft Auto 5 next-gen graphics

Nieuwe mod geeft Grand Theft Auto 5 next-gen graphics

Een nieuwe lik verf voor GTA 5

Een gloednieuwe mod brengt de graphics van Grand Theft Auto 5 een stapje dichterbij fotorealisme. De mod is gemaakt door Razed in samenwerking met een aantal andere modders.

De nieuwe mod heet NaturalVision Evolved en is een nieuwe versie van de NaturalVision-mod. In de Evolved-versie zijn allerlei nieuwe textures aanwezig die de game fotorealistisch maken. Daarnaast is de belichting in de game verbeterd en zijn er ook verbeterde reflecties en regeneffecten aan Grand Theft Auto 5 toegevoegd. De trailer van de mod is hieronder te bekijken.

De mod is in Early Access en nu te downloaden via Patreon. Om toegang te krijgen moeten geïnteresseerden de maker steunen voor minimaal tien dollar per maand.Wanneer de mod gratis wordt is nog niet bekend

Grand Theft Auto 5 is nu uit op verschillende platformen. De game is tijdelijk gratis te downloaden via de Epic Games Store.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Verrassend genoeg draait mijn PC deze game met very high settings op native 4K. Ik denk alleen niet dat ik dit moet gaan proberen. Speel de game weer voor het eerst sinds jaren, daarvoor op de PS3 gespeeld. Ik had deze game veel eerder moeten kopen op de PC of PS4, maar ja nu is hij gratis en herontdek ik GTAV weer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren