1. Nieuwe modus in Destiny 2 introduceert nieuwe manier van spelen

Nieuwe modus in Destiny 2 introduceert nieuwe manier van spelen

Het wordt 'heel anders'

In de herfst komt een Destiny 2-uitbreiding die "een hele andere manier van spelen" zal introduceren, meldt de bekende videogame-analist Daniel Ahmad.

Hij deed dit naar naar aanleiding van vragen over de financiën van Activision Blizzard. "De uitbreiding van deze herfst komt met een meeslepende nieuwe modus die een geheel nieuwe speelstijl zal introduceren" heeft het bedrijf volgens hem aangegeven. Meer informatie over de uitbreiding wordt verwacht tijdens E3 2018.

Hoewel er nog niets bekend is over wat voor vorm deze modus aan gaat nemen, merkt Ahmad op dat het waarschijnlijk geen battle royale-game is. Dit vermoedt hij omdat Bungie claimt dat het een "nieuwe speelstijl" introduceert, terwijl battle royale-games ondertussen al wel bekend zijn bij spelers en ontwikkelaars.

Ondertussen komt de Warmind-uitbreiding voor Destiny 2 al over een paar dagen uit. Deze uitbreiding voegt, naast een nieuw verhaal ook nieuwe wapens, gear en endgame content toe.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Trap er niet in. De geschiedenis herhaalt zichzelf. Dit is precies vrijwel hetzelfde geval als met de eerste Destiny.
  • Geen shooter speelt zo lekker als Destiny. Ik kijk er sowieso naar uit. Ook de aankomende update voor deze week schaf ik weer aan
  • Ze hebben al hun fans voor de gek gehouden. Het is gewoon een kopie paste game van deel 1.

    Ik stop geen enkele cent in dit spel.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren