1. Monster Hunter World: Iceborne-update komt morgennacht uit

Monster Hunter World: Iceborne-update komt morgennacht uit

Ook staat er een Halloween-update op stapel

In de nacht van woensdag op donderdag komt de nieuwe update voor Monster Hunter World: Iceborn beschikbaar.

Title Update 5 voegt nieuwe monsters en gear sets toe. Zo kunnen spelers na de update jagen op de legendarische draak Fatalis, bekend van de eerste Monster Hunter op de PlayStation 2. Daar vallen twee armor sets aan te verdienen. Ook kan gejaagd worden op Velkhana, waarmee één set verdiend kan worden.

De monsters zijn bedoeld voor spelers met een hoog level. Sowieso moet men eerst het hoofdverhaal van Iceborne hebben uitgespeeld, alsmede het Alatreon-onderzoek. Daarna kan men naar Castle Schrade om het op te nemen tegen Fatalis.

Ook komt op 16 oktober een Halloween-update uit genaamd Fun Fright Fest. Zowel Titel Update 5 als Fun Fright Fest komen in onderstaande nieuwe trailer aan bod. Tot slot is te zien dat er een speciale quest naar de game komt in samenwerking met Universal Studios Japan, waarmee ook verschillende items zijn vrij te spelen.

Title Update 5 is de laatste grote update voor Monster Hunter World. Daarna gaat Capcom zich op toekomstige Monster Hunter-games richten, zoals het volgend jaar te verschijnen Monster Hunter Rise. Die game komt exclusief naar Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren