1. Nieuwe mysterieuze Pokémon officieel bekendgemaakt

Nieuwe mysterieuze Pokémon officieel bekendgemaakt

Meltan - de Hex Nut Pokémon!

The Pokémon Company heeft officieel bekendgemaakt wie de nieuwe pokémon is. Deze pokémon is sinds kort te vinden is in Pokémon GO. Deze mysterieuze pokémon kwam vorige week spontaan in de game voor en veranderde na het vangen in een Ditto. Tot nu was geen naam of uitleg bekend, maar we weten nu eindelijk hoe de pokémon heet en wat voor soort het is.
Pokémon Meltan

#808 Meltan - Hex nut pokémon

Name: Meltan
Category: Hex Nut Pokémon
Type: Steel
Height: 0'08"
Weight: 17.6 lbs.

Most of Meltan’s body is made from liquid metal, and its shape is very fluid. It can use its liquid arms and legs to corrode metal and absorb it into its own body. Meltan generates electricity using the metal it absorbs from outside sources. It uses this electricity as an energy source and also as an attack that can be fired from its eye. Clearly a curious Pokémon, Meltan is very expressive and shows an interest in all kinds of things. - Serebii.net

Meltan wordt nu al neergezet als een mythische pokémon. In een animatiefilmpje vertelt professor Oak aan professor Willow over deze pokémon en dat er een oud mythisch verhaal aan vastzit. Wat de details verder zijn over deze mythe is nog niet bekend. Bekijk hieronder het filmpje.

In de video vraagt professor Oak naar Pikachu en Eevee, dit is een hint over dat Meltan ook in de nieuwe Pokémon: Let's Go, Pikachu en Let's Go, Eevee gaat voorkomen.

Voor Pokémon GO zijn nog geen verdere details bekend gemaakt over wat voor rol Meltan voortaan gaat spelen, maar de kans bestaat dat het voor Special Research een opdracht gaat worden. Op Serebii is al een verdere Pokédex-pagina aangemaakt.

Wat vind jij van Meltan? Wat voor mythe zou Meltan hebben?

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Zelf vind ik dit echt een heel lomp design. Maargoed, magnemite, voltorb, klinklang en klefki zijn nu ook niet bepaald creatief.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren