1. Nieuwe Nintendo Direct uitzending 14 september

Nieuwe Nintendo Direct uitzending 14 september

Verder: Nintendo Switch Online live op 19 september

Nintendo heeft officieel laten weten dat de eerdere uitgestelde Nintendo Direct plaatsvindt op 14 september en te zien is om middernacht in Europa. De uitzending gaat rond de vijfendertig minuten duren.

Na het bekendmaken van de nieuwe datum werd ook bevestigt dat de nieuwe Nintendo Switch Online-service 19 september live gaat. Verdere details hierover worden verteld tijdens de Nintendo Direct.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Zou ze sieren om zich als nog te excuseren voor hun E3 show en zeggen dat dit nooit meer voorkomt. Nee zonder gekheid behalve nieuwe beelden van Yoshi verwacht ik voor de rest weinig spectakel hopelijk Dixie en Banjo voor Smash.

  Maar ik zie het niet gebeuren dat ze eindelijk meer tonen van Prime 4 Bayonetta 3 Pikmin 4 en na 4 jaar eindelijk eens gaan vertellen waar Retro studio's en waar next level mee bezig is. Dus ik ga hem wel live kijken maar zal weinig goeds zijn ben ik bang
 • @kaassoufleeisback

  Nintendo moet zich excuseren omdat jij als een van de weinige ontevreden bent?
  Whaha jij hebt echt een klap van een molen gehad he. Wat een elitair gelul man, ze zijn jou niks verschuldigd.

  Tuurlijk je mag hopen op bepaalde dingen maar als we het moesten doen met alleen de games die jij wil kan Nintendo de tent beter sluiten want populaire franchises wil je niet.

  Verder: over Dixie Kong ben ik het met je eens. Evenals Retro want het is wel aardig stil en op twitter posten ze alleen maar Bbq plaatjes en geven ze vage antwoorden als een broedende kip moet je niet storen…

  Banjo mag van mij ver wegblijven uit smash. Tenzij ze de franchise teruggeven zodat Nintendo het terug kan brengen naar de dagen van glory.
 • @Ramirez

  Ik niet alleen maar vele waren uitsterst ontevreden over hun E3 presentatie. Het was ook weer typisch Nintendo ze hadden met Metroid prime 4 Bayonetta 3 Pikmin 4 Retro studio's hun nieuwe game Yoshi Fe Pokémon en Smash alles in huis om te E3 te winnen en iedereen weg te blazen. Typisch Nintendo weer dat je 90 procent thuis laat. Dus ja hun E3 was een regelrechte schande. En achteraf dat geneuzel van oa Prime 4 was niet zover om opnieuw te tonen wat heeft die studio dan in hemelsnaam gedaan in anderhalf jaar tijd dat ze niet eens een gameplay trailer in elkaar konden zetten. En ook van die andere games hadden ze makkelijk footage kunnen tonen gewoon slechte keuzes van Nintendo zoals gewoonlijk

  Banjo Kazooie mogen van mij ook zonder dat Nintendo zelf de serie naar de glorie dagen thuis brengt in Smash.


  En Retro studio's als de studio nog bestaat zal Nintendo er verstandig aan doen om alle negatieve verhalen rond de studio de nek om te draaien. En morgen met een trailer komt van hun nieuwe dkc met King k rool en Animal buddies of met die Star Fox game te showen
 • @kaassoufleeisback

  Zeggen dat ze bij Nintendo hun excuses aan moet bieden voor de afgelopen E3, slaat natuurlijk nergens op en dat weet jij ook… :-)
  Ik vond de E3 presentatie ook zwak, maar vele waren ook lyrisch over het hele Smash gebeuren.

  Daarnaast hoop ik ook op Dixie in Smash, maar IK DENK dat BK helaas niet haalbaar is… (Ook al zegt dhr. Spencer er voor open te staan.)

  Daarnaast hoop ik toch minimaal één nieuwe game en wat beelden van reeds aangekondigde games te zien.

  Maar zoals ik al zei: Ik verwacht er niet te veel en niet te weinig van. Lekker neutraal, dan kan het alleen maar mee(of toch tegen)vallen. :-)
 • @Piet S.

  Smash is tof hoor maar als je aankondigt dat elke character terugkeert in Smash hoef je ze niet allemaal stuk voor stuk langs te gaan. Daar lag het probleem van de E3 bij Nintendo die ze voor de zoveelste keer hebben opgefokt

  Nintendo en Microsoft gaan goed met elkaar dus zou best kunnen
 • @kaassoufleeisback
  Als ik jou was zou ik me er nog drukker om maken.
 • @kaassoufleeisback

  Eens. Naar mijn mening wordt er ook te veel aandacht aan ieder klein aspect besteed. Verder moet ik zeggen dat Nintendo het voor de rest, m.b.t. E3's, in mijn ogen, (zeer) lekker doet (ook die ene dedicated BotW E3 vond IK heel tof)!

  Ik hoop het Kaas, ik hoop het.
 • @kaassoufleeisback


  Misschien moet je het ook niet zo zeer zien als een E3 show, maar eerder als gewoon nog een Direct. De E3 is al lang niet meer zo belangrijk als dat het ooit was.
 • @Shuckle

  Eens en eens.
  Alleen ligt er vanuit de media wereld nog altijd veel druk op het hele E3 gebeuren. Het verhaal heeft dus 2 kanten..
 • @Ramirez
  "…als een van de weinige ontevreden bent?"

  Misschien moet jij ook eens op andere websites gaan kijken, in plaats van alleen naar Nintendoismybff.com.
 • @Richh

  Zoals ik al aangaf: Ik vond de afgelopen E3 van Nintendo ook zwak en meerdere met mij, maar voor Smash fanaten (die er HEEL veel zijn) was ie fantastisch.

  Ik zie volgend jaar graag dat ze het weer net als in 2017 doen, in ieder geval. :-)
 • @Richh

  Het ging niet om de E3. Hij is in het algemeen ontevreden tot hij:

  1) Dixie en banjo in smash heeft.
  2) Metroid heeft gezien/gespeeld
  3) Er een nieuwe Starfox komt.

  Zelfs al zou Nintendo morgen met een nieuw Zelda komen en de 2019 Pokémon game en een (nou ik noem maar wat) aankondiging van een Final fantasy 8 of 9 remake. Zou hij nog diep diep telleurgesteld zijn.
 • @Ramirez

  Oke, daar heb je een goed punt.
  Sommige zaken zijn nu eenmaal onrealistisch/niet haalbaar op korte termijn. :-)
 • @Ramirez Jeetje doe is niet zo aangevallen. De e3 van Nintendo was ook gewoon k#t met peren.
 • @Robskeee

  Maar dat Nintendo excuses moet maken, slaat natuurlijk (zoals hij al aangeeft) helemaal nergens op… :'-D
 • @Robskeee

  Het gaat mij niet om de E3 direct zelf. Het gaat mij erom dat hij steeds maar weer dingen loopt te eisen en dat constant als een vastgelopen cd moet herhalen.

  Als er nog enige logica in zijn eisen zou bestaan wil ik mijn mond nog houden maar de games die hij graag wil(eist te) zien helpen Nintendo nauwelijks verder. Het waren altijd al niet populaire projectjes, niets meer, niets minder.
 • @Ramirez..

  Als elk bedrijf alleen maar verkoop knallers uitbrengt komen we nergens verder dan cod gta en fifa etc dus je console bestaat ook uit games die minder verkopen En prime 4 een populaire projectje noemen zegt veel over jou kennis.


  En die excuses was niet serieus.. Dus maak je niet zo druk.
 • @kaassoufleeisback

  Prime heeft een hele schare fans, maar valt zeker niet onder de noemer 'populairste Nintendo IP's'.
 • @Piet S.

  Prime zit wel potentie in gezien de cube versies redelijk verkochten gezien de Cube’s userbase. Echter zie ik prime 4 niet de 3 miljoen aantikken. Zelfs de 2 miljoen twijfel ik aan…tenzij ze de hele gameplay vernieuwen inclusief online en er een grootste marketing campagne tegen aangooien.

  Maar dan nog is het 4 a 5 max denk ik. Dat verbleekt enorm bij Mario, Smash, Mario kart, Pokémon etc.

  Maar begrijp mij goed. Ook ik zit met smart te wachten op nieuwe info over Metroid. Maar ik heb geleerd geduld te hebben want invloed heb je toch niet.
 • @Ramirez

  Daarom zeg ik dus ook dat Metroid niet onder de noemer 'populairste Nintendo IP's' valt. :-)

  En dat inderdaad. Gewoon afwachten. No stress.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren