1. ‘Nieuwe’ officiële trailer van Sonic The Hedgehog

‘Nieuwe’ officiële trailer van Sonic The Hedgehog

Sonic krijgt een nieuwe look

Paramount Pictures heeft net de nieuwe trailer van Sonic The Hedgehog uitgebracht waarin Sonics nieuwe uiterlijk zichtbaar wordt.

Toen de eerste beelden van Sonic The Hedgehog uitkwamen werden ze ontvangen met veel ongeloof door ontevreden fans van. Van zijn kleine kraalogen tot de harige handen en spinnenbeentjes. De geliefde egel krijgt echter een nieuw uiterlijk die een stuk beter ontvangen wordt door de kijkers. In de trailer is er in bijna drie minuten te zien wat Sonic te wachten staat. De nieuwe trailer gebruikt wat beelden van de eerste 'verkeerde' trailer, maar dan met de aangepaste Sonic.

Eerder was het uiterlijk van Sonic al gelekt, maar nu is hij ook volop in actie te zien. Hij krijgt nu mooie handschoenen in plaats van harige vingers en ook zijn ogen lijken niet meer alsof ze naar je ziel staren. Jeff Fowler uit zijn enthousiasme over het nieuwe ontwerp via Twitter en bedankt de fans, “Dit was niet mogelijk geweest zonder de fans.”

Sonic The Hedgehog is vanaf 14 februari te zien in de bioscoop. Bekijk hieronder de vernieuwde trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Damn, dit ziet er goed uit.
  • @Meta_coola

    Moest ook best wel lachen tijdens de trailer. Denk dat dit een hele leuke film gaat worden en ziet er ook verdomde goed uit inderdaad.
  • Veel beter! Zeer verstandig om de boel op te schop te gooien.
  • Zou kunnen dat Jim Carry deze film leuk gaat maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren